Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Miljövänlig flerfunktionsskrivare

https://www.klimatsmart.se/images/news/docupartner250x100pa.jpg

Vi presenterar den första enheten med täckande färg som har utformats som en äkta skrivbordslösning med flerfunktionskapacitet. Med ColorQube 8900 flerfunktionsskrivare med färg får du verkliga kostnadsbesparingar, miljöanpassade funktioner, utmärkt färgkvalitet och utbyggnadsmöjlighet till golvmodell med extra papperskapacitet och användbara efterbehandlingsfunktioner. Hur låg kan din totala ägandekostnad bli? Med ColorQube 8900 får du en låg total ägandekostnad (TCO) som är oöverträffad i produktklassen. Tack vare flexibla prisplaner behöver du inte längre betala dyrt per sida för färgdokument med dålig täckning. Beräkna besparingar: ColorQube 8900 har Xerox-exklusiv teknik för täckande färg, som ger dina dokument mättade och livfulla färger på en mängd olika typer av material, även returpapper. Med upp till 2400 FinePoint™ utskriftsupplösning får du garanterat en fantastisk utskriftskvalitet som du kan lita på sida efter sida och år efter år av användning. PANTONE®-kalibrerade simuleringar av täckande färg och Xerox exklusiva färgkorrigeringsteknik ger ett resultat som alltid uppfyller dina förväntningar. ColorQube 8900 bidrar till dina hållbarhetssatsningar med en mängd miljömedvetna funktioner och designegenskaper: - Kassettfria stavar med täckande färg levereras i minimal förpackning och genererar upp till 90 procent mindre avfall än motsvarande laserskrivare. - ColorQube 8900 använder mindre energi under sin livscykel jämfört med motsvarande laserskrivare. - Med lättanvända EarthSmart-drivrutinsinställningar kan du välja de mest miljövänliga utskriftsalternativen. - Intelligent Ready-teknik hjälper dig att optimera energiförbrukningen genom att enheten lär sig arbetsgruppens användningsmönster och övergår till energisparläge när den inte används. - Medföljande GreenPrint-programvara hjälper dig att skriva ut bara de sidor du vill, så att du kan minska förbrukningen av papper och bläck. - ColorQube 8900 är ENERGY STAR-certifierad. För mer information, kontakta: Magnus Cramne, DocuPartner AB, 0730-27 74 46, magnus.cramne@docupartner.se.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Miljövänlig flerfunktionsskrivare

2012-04-12
Vi presenterar den första enheten med täckande färg som har utformats som en äkta skrivbordslösning med flerfunktionskapacitet.

Med ColorQube 8900 flerfunktionsskrivare med färg får du verkliga kostnadsbesparingar, miljöanpassade funktioner, utmärkt färgkvalitet och utbyggnadsmöjlighet till golvmodell med extra papperskapacitet och användbara efterbehandlingsfunktioner.

Hur låg kan din totala ägandekostnad bli?
Med ColorQube 8900 får du en låg total ägandekostnad (TCO) som är oöverträffad i produktklassen. Tack vare flexibla prisplaner behöver du inte längre betala dyrt per sida för färgdokument med dålig täckning.

Beräkna besparingar:
ColorQube 8900 har Xerox-exklusiv teknik för täckande färg, som ger dina dokument mättade och livfulla färger på en mängd olika typer av material, även returpapper. Med upp till 2400 FinePoint™ utskriftsupplösning får du garanterat en fantastisk utskriftskvalitet som du kan lita på sida efter sida och år efter år av användning. PANTONE®-kalibrerade simuleringar av täckande färg och Xerox exklusiva färgkorrigeringsteknik ger ett resultat som alltid uppfyller dina förväntningar.

ColorQube 8900 bidrar till dina hållbarhetssatsningar med en mängd miljömedvetna funktioner och designegenskaper:

- Kassettfria stavar med täckande färg levereras i minimal förpackning och genererar upp till 90 procent mindre avfall än motsvarande laserskrivare.
- ColorQube 8900 använder mindre energi under sin livscykel jämfört med motsvarande laserskrivare.
- Med lättanvända EarthSmart-drivrutinsinställningar kan du välja de mest miljövänliga utskriftsalternativen.
- Intelligent Ready-teknik hjälper dig att optimera energiförbrukningen genom att enheten lär sig arbetsgruppens användningsmönster och övergår till energisparläge när den inte används.
- Medföljande GreenPrint-programvara hjälper dig att skriva ut bara de sidor du vill, så att du kan minska förbrukningen av papper och bläck.
- ColorQube 8900 är ENERGY STAR-certifierad.

För mer information, kontakta:
Magnus Cramne, DocuPartner AB, 0730-27 74 46, magnus.cramne@docupartner.se.
Källa: DocuPartner

Senaste nyheter