Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Miljöträfönster från Ekstrands

https://www.klimatsmart.se/images/news/ekstrands240x94.jpg

Med trippla tätningslister och extra kraftig karm har Ekstrands Energy Concept 90-fönster ett U-värde på låga 0,77w/m2. Det betyder att de kan kvala in i energiklassen A som är den mest energi-effektiva med ett max-värde på 0,9w/m2, att jämföra med vanliga isolerglasfönster som har ett U-värde på omkring 1,7w/m2. Ekstrands fönster är CE-märkta! Fler nyheter i sortimentet: Förutom ett av marknadens största sortiment av energisnåla fönster erbjuds flera nya smarta funktioner i sortimentet, som till exempel: • Smarta vädringsbeslag. • Putsningsspalt som underlättar skötsel och fönsterputs. • Unik fönsterkonstruktion som eliminerar färgskrapning och ommålning Vill du veta mer om Ekstrands Energy Concept 90 eller mer om vårt miljö- och energiarbete, kontakta Bo Ekstrand, 0479-100 40. Om Ekstrands: Ekstrands är ett traditionellt familjeföretag och drivs idag av andra och tredje generationen. Sven Ekstrand började tillverka snickerier i slutet av 40-talet. Under 60-talet blev dörrar och fönster företagets huvudprodukter. Yrkesstolthet är grunden för företagets filosofi om att tillverka de bästa produkterna till det bästa priset, med kundnytta som ledord. En ytterdörr eller ett fönster skall inte bara vara vackra att titta på, de skall ha en bra funktion och hålla många år efter köpet. Ett exempel på innovativa lösningar är det diffussionspärrande skiktet i ytterdörrar, en konstruktion som hela branschen använder sig av idag. Foderbildande karmar och väderbeständiga ytskikt är andra exempel. Ekstrands har produktionsanläggningar utomlands men huvudfabriken med centrallager och kontor ligger i skånska Osby.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Miljöträfönster från Ekstrands

2010-01-07
Med trippla tätningslister och extra kraftig karm har Ekstrands Energy Concept 90-fönster ett U-värde på låga 0,77w/m2. Det betyder att de kan kvala in i energiklassen A som är den mest energi-effektiva med ett max-värde på 0,9w/m2, att jämföra med vanliga isolerglasfönster som har ett U-värde på omkring 1,7w/m2. Ekstrands fönster är CE-märkta!

Fler nyheter i sortimentet:
Förutom ett av marknadens största sortiment av energisnåla fönster erbjuds flera nya smarta funktioner i sortimentet, som till exempel:
• Smarta vädringsbeslag.
• Putsningsspalt som underlättar skötsel och fönsterputs.
• Unik fönsterkonstruktion som eliminerar färgskrapning och ommålning

Vill du veta mer om Ekstrands Energy Concept 90 eller mer om vårt miljö- och energiarbete,
kontakta Bo Ekstrand, 0479-100 40.

Om Ekstrands:
Ekstrands är ett traditionellt familjeföretag och drivs idag av andra och tredje generationen. Sven Ekstrand började tillverka snickerier i slutet av 40-talet. Under 60-talet blev dörrar och fönster företagets huvudprodukter. Yrkesstolthet är grunden för företagets filosofi om att tillverka de bästa produkterna till det bästa priset, med kundnytta som ledord. En ytterdörr eller ett fönster skall inte bara vara vackra att titta på, de skall ha en bra funktion och hålla många år efter köpet.

Ett exempel på innovativa lösningar är det diffussionspärrande skiktet i ytterdörrar, en konstruktion som hela branschen använder sig av idag. Foderbildande karmar och väderbeständiga ytskikt är andra exempel. Ekstrands har produktionsanläggningar utomlands men huvudfabriken med centrallager och kontor ligger i skånska Osby.
Källa: Ekstrands

Senaste nyheter