Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Miljöteknikföretag presenteras 1 feb

https://www.klimatsmart.se/images/news/sustainablebusinesshub180x60b.jpg

Tisdagen 1 februari anordnar Sustainable Business Hub ett arrangemang där mer än 20 miljöteknikföretag får presentera olika miljötekniska lösningar med utgångspunkt från ESS mål att bli världens första klimatneutrala forskningsanläggning. E.ON och Lunds Energikoncernen – ESS samarbetspartners för energi- och klimatlösningar – kommer tillsammans med ESS att ingå i juryn för att vaska fram nya idéer för att uppfylla ESS klimatmål. Allting kommer att ske i en Draknästet-liknande övning. På listan över företag finns allt från storföretag som Alfa Laval och Sweco till småföretag som NFO Drives och Mobergs. - Vi vill visa vilken miljöteknik som finns på marknaden för att ESS ska få ökad kunskap om vad de har att tillgå i teknikväg som kan hjälpa dem att uppnå sina högt ställda miljömål, säger Håkan Knutsson, VD för Sustainable Business Hub. ESS är särskilt intresserade av teknik inom fem områden: Avfall, energi, byggnation, trafik och IT. Följande företag kommer att hålla presentationer: ABB, Alfa Laval Equipment, Alfa Laval Process, Comsys, Ecoera, EcoFlameProtect, FOV Fabrics, Goodpoint, Lindab, Lindinvent, Mobergs, NFO Drives, R.Altenstam, Schneider Electric, Sweco Architects, Sweco Position, Sysav, Trivector Traffic, Tyréns, White, WSP, ÅF Infrastruktur. För mer information, kontakta: Håkan Knutsson, vd Sustainable Business Hub, hakan.knutsson@sbhub.se, 0733-34 79 77. Sustainable Business Hub är ett nätverk i södra Sverige som hjälper Cleantech-företag att öka sin konkurrenskraft och etablera sig på exportmarknaden. Nätverket består av mer än 100 medlemmar. Verksamheten drivs i ett bolag och ägs av medlemmarna.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Miljöteknikföretag presenteras 1 feb

2011-01-31
Tisdagen 1 februari anordnar Sustainable Business Hub ett arrangemang där mer än 20 miljöteknikföretag får presentera olika miljötekniska lösningar med utgångspunkt från ESS mål att bli världens första klimatneutrala forskningsanläggning. E.ON och Lunds Energikoncernen – ESS samarbetspartners för energi- och klimatlösningar – kommer tillsammans med ESS att ingå i juryn för att vaska fram nya idéer för att uppfylla ESS klimatmål. Allting kommer att ske i en Draknästet-liknande övning.

På listan över företag finns allt från storföretag som Alfa Laval och Sweco till småföretag som NFO Drives och Mobergs.

- Vi vill visa vilken miljöteknik som finns på marknaden för att ESS ska få ökad kunskap om vad de har att tillgå i teknikväg som kan hjälpa dem att uppnå sina högt ställda miljömål, säger Håkan Knutsson, VD för Sustainable Business Hub.

ESS är särskilt intresserade av teknik inom fem områden: Avfall, energi, byggnation, trafik och IT.

Följande företag kommer att hålla presentationer:
ABB, Alfa Laval Equipment, Alfa Laval Process, Comsys,
Ecoera, EcoFlameProtect, FOV Fabrics, Goodpoint, Lindab, Lindinvent, Mobergs, NFO Drives, R.Altenstam,
Schneider Electric, Sweco Architects, Sweco Position,
Sysav, Trivector Traffic, Tyréns, White, WSP, ÅF Infrastruktur.

För mer information, kontakta:
Håkan Knutsson, vd Sustainable Business Hub, hakan.knutsson@sbhub.se, 0733-34 79 77.

Sustainable Business Hub är ett nätverk i södra Sverige som hjälper Cleantech-företag att öka sin konkurrenskraft och etablera sig på exportmarknaden. Nätverket består av mer än 100 medlemmar. Verksamheten drivs i ett bolag och ägs av medlemmarna.

Fullständigt program: tinyurl.com/6arqhag

Senaste nyheter