Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Miljöforum Öland för småskalig energi

https://www.klimatsmart.se/images/news/_landnd.jpg

Den 22–27 september anordnas Energi Expo och Miljöforum Öland, som är årets viktigaste event för småskalig energiproduktion. Miljöforum Öland är en del av Energi Expo som hålls i dagarna 22-27 september och de två fullspäckade seminariedagarna 22-23 september kommer att ge dig möjlighet att lära vad du behöver veta om vilka alternativ som finns att tillgå, hur man kommer igång med dem, vad man kan tjäna på det och vilka regler och bestämmelser som finns. Hör eliten inom småskalig energi: Den 22 september är temat "El från småskalig vind- och vattenkraft" och för programmet ansvarar Regionförbundet i Kalmar län i samarbete med projektet RuralRES, Energikontor Sydost och Energimyndigheten. Den 23 september handlar det om "Solen - den verkliga energikällan". Då är det programmet Uthållig kommun som ansvarar för upplägget i samarbete med Regionförbundet i Kalmar län, Energikontor Sydost och Energimyndigheten. - Står du i begrepp att skaffa dig ett eget litet vindkraftverk? - Har du en slumrande vattenkraftanläggning som du vill renovera och återstarta? - Funderar du på att sätta upp solfångare på taket? - Arbetar du på en myndighet med planering och tillstånd? - Är du energirådgivare eller arbetar du med miljö- eller energirådgivning? Ja, då är Miljöforum Öland 2009 något för Dig! Miljöforum Öland 2009 arrangeras av: Ölands Skördefest, Ekerum Golf & Resort, Länstyrelsen Kalmar och Regionförbundet Kalmar I samarbete med: Energimyndigheten, Energikontor Sydost, Svensk Vattenkraft förening och Svensk Vindkraftförening.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Miljöforum Öland för småskalig energi

2009-09-21
Den 22–27 september anordnas Energi Expo och Miljöforum Öland, som är årets viktigaste event för småskalig energiproduktion.

Miljöforum Öland är en del av Energi Expo som hålls i
dagarna 22-27 september och de två fullspäckade seminariedagarna 22-23 september kommer att ge dig möjlighet att lära vad du behöver veta om vilka alternativ som finns att tillgå, hur man kommer igång med dem, vad man kan tjäna på det och vilka regler och bestämmelser som finns.

Hör eliten inom småskalig energi:
Den 22 september är temat "El från småskalig vind- och vattenkraft" och för programmet ansvarar Regionförbundet i Kalmar län i samarbete med projektet RuralRES, Energikontor Sydost och Energimyndigheten.

Den 23 september handlar det om "Solen - den verkliga energikällan". Då är det programmet Uthållig kommun som ansvarar för upplägget i samarbete med Regionförbundet i Kalmar län, Energikontor Sydost och Energimyndigheten.

- Står du i begrepp att skaffa dig ett eget litet vindkraftverk?
- Har du en slumrande vattenkraftanläggning som du vill renovera och återstarta?
- Funderar du på att sätta upp solfångare på taket?
- Arbetar du på en myndighet med planering och tillstånd?
- Är du energirådgivare eller arbetar du med miljö- eller energirådgivning?

Ja, då är Miljöforum Öland 2009 något för Dig!

Miljöforum Öland 2009 arrangeras av:
Ölands Skördefest, Ekerum Golf & Resort, Länstyrelsen Kalmar och Regionförbundet Kalmar

I samarbete med:
Energimyndigheten, Energikontor Sydost, Svensk Vattenkraft förening och Svensk Vindkraftförening.

Senaste nyheter