Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Miljöchef att hyra hos Ragn-Sells

https://www.klimatsmart.se/images/news/ragnsells171x60.png

Att ha ett professionellt miljöarbete och en positiv miljöprofil blir allt viktigare konkurrensfaktorer. Genom att hyra personal från Ragn-Sells Miljökonsult som miljöchef i er organisation får ni professionell och kostnadseffektiv hjälp i ert miljöarbete. I takt med att medvetenheten om miljöfrågornas betydelse ökar samtidigt som miljölagstiftningen skärps ökar kraven på miljöarbetet inom företag och organisationer. Ibland finns inte de förutsättningar som krävs i form av resurser och kunskap internt för att uppfylla alla krav. Att hyra en miljöchef av Ragn-Sells Miljökonsult är en kostnadseffektiv lösning för att på ett professionellt sätt uppfylla era behov. Ni slipper genomföra en kostsam rekrytering. Vi anpassar omfattning och former för denna hjälp helt efter era önskemål och behov och ni får tillgång till precis den kompetens och stöd ni behöver - på heltid, deltid eller timme för timme under såväl kortare som längre perioder. Som inhyrd miljöchef i er organisation kan våra duktiga konsulter driva eller stötta er i miljöarbetet. Det kan vara myndighetsrelaterade frågor som t.ex. tillståndsansökningar, egenkontrollarbete eller upprättande av miljörapport. Vår långa och gedigna erfarenhet av att bygga upp och driva effektiva och verksamhetsanpassade miljöledningssystem gör att vi kan hjälpa er att åstadkomma en god ordning och ett systematiskt miljöarbete. Ett aktivt och systematiskt miljöarbete med minskad miljöpåverkan innebär ofta kostnadsbesparingar och ökar förutsättningarna för nya affärsmöjligheter.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Miljöchef att hyra hos Ragn-Sells

2012-10-10
Att ha ett professionellt miljöarbete och en positiv miljöprofil blir allt viktigare konkurrensfaktorer. Genom att hyra personal från Ragn-Sells Miljökonsult som miljöchef i er organisation får ni professionell och kostnadseffektiv hjälp i ert miljöarbete.

I takt med att medvetenheten om miljöfrågornas betydelse ökar samtidigt som miljölagstiftningen skärps ökar kraven på miljöarbetet inom företag och organisationer. Ibland finns inte de förutsättningar som krävs i form av resurser och kunskap internt för att uppfylla alla krav.

Att hyra en miljöchef av Ragn-Sells Miljökonsult är en kostnadseffektiv lösning för att på ett professionellt sätt uppfylla era behov. Ni slipper genomföra en kostsam rekrytering. Vi anpassar omfattning och former för denna hjälp helt efter era önskemål och behov och ni får tillgång till precis den kompetens och stöd ni behöver - på heltid, deltid eller timme för timme under såväl kortare som längre perioder.

Som inhyrd miljöchef i er organisation kan våra duktiga konsulter driva eller stötta er i miljöarbetet. Det kan vara myndighetsrelaterade frågor som t.ex. tillståndsansökningar, egenkontrollarbete eller upprättande av miljörapport. Vår långa och gedigna erfarenhet av att bygga upp och driva effektiva och verksamhetsanpassade miljöledningssystem gör att vi kan hjälpa er att åstadkomma en god ordning och ett systematiskt miljöarbete.

Ett aktivt och systematiskt miljöarbete med minskad miljöpåverkan innebär ofta kostnadsbesparingar och ökar förutsättningarna för nya affärsmöjligheter.

Senaste nyheter