Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Meditationskuddar - fraktfritt i juni

https://www.klimatsmart.se/images/news/green_round250x195.jpg

Funderar du på att skaffa en meditationskudde så får du fraktfri leverans ( DHL servicepoint) t o m 22 juni. Nyttadesigns meditationskuddar är tillverkade i eko-bomull, flera av dem har en praktisk innerkudde med dragskoöppning och ytterfodral. Tillverkade i Europa, sydda i Ungern och fyllda i Sverige. Här är några tips på hur du väljer kudde: Det är bra om du sitter så att du känner att dina sittben får stöd utan att det gör ont eller känns obehaglig. Tippa bäckenet lätt framåt. En kudde fylld med boveteskal ger ett bra stöd, materialet är formstabilt men ändå flexibelt utan att sjunka ihop eller försöka återta sin form. På stol: Även om vill sitta på en stol med ryggstöd kan det vara skönt med en kudde som anpassar sig och ger bra stöd. De rektangulära kuddarna fungerar fint på stol. Skräddarställning - Burmesisk ställning: För dig som sitter i skräddarställning, benen i vinkel utan att ligga i kors, så passar runda kuddar bäst om du vill komma upp i höjd. Om du föredrar att ha stöd för låren och att höjden kan vara lägre än 15 cm kan du även välja de njurformade eller yogabolstret. På knä - Diamantställning: Om du vill sitta på knä kan du ha den runda kudden mellan benen/vaderna. Det kan vara bra att ha något mjukt under knän och vrister, en vikt filt eller täcke t ex. Halv lotus: Om du kan sitta med en fot upp på ena låret i s k halv lotus-ställning kan du med fördel välja en av de njurformade kuddarna, Mini, Midi eller Maxi alterantivt Retreat - Kudde med veck. Den fot som ligger kvar på golvet får då plats i inbuktningen på kudden. Lotus: Om du kan sitta i s k Lotusställning, med fötterna uppdragna på låren med fotsulorna uppåt, kan du välja antingen rund, njurformad eller bolster. Ofta är de som kan sitta i Lotusställning i behov av en kudde som inte är så hög. Midi eller Mini fungerar då bäst. Även vår lilla rektangel, 30 x 40 är ett bra val, lätt att ta med på resan. Höjd: Höjden på kudden är viktig för alla. Därför är alla kuddar är justerbara i höjd. Det är bara att hälla ur eller fylla på med boveteskal. Det finns extra skal att köpa i 2-litersförpackningar. Fodral: Om du behöver extra fodral, för att anpassa till inredning eller om du sliter ut fodralet finns extra att köpa till.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Meditationskuddar - fraktfritt i juni

2012-06-11
Funderar du på att skaffa en meditationskudde så får du fraktfri leverans ( DHL servicepoint) t o m 22 juni. Nyttadesigns meditationskuddar är tillverkade i eko-bomull, flera av dem har en praktisk innerkudde med dragskoöppning och ytterfodral. Tillverkade i Europa, sydda i Ungern och fyllda i Sverige. Här är några tips på hur du väljer kudde:

Det är bra om du sitter så att du känner att dina sittben får stöd utan att det gör ont eller känns obehaglig. Tippa bäckenet lätt framåt. En kudde fylld med boveteskal ger ett bra stöd, materialet är formstabilt men ändå flexibelt utan att sjunka ihop eller försöka återta sin form.

På stol:
Även om vill sitta på en stol med ryggstöd kan det vara skönt med en kudde som anpassar sig och ger bra stöd. De rektangulära kuddarna fungerar fint på stol.

Skräddarställning - Burmesisk ställning:
För dig som sitter i skräddarställning, benen i vinkel utan att ligga i kors, så passar runda kuddar bäst om du vill komma upp i höjd. Om du föredrar att ha stöd för låren och att höjden kan vara lägre än 15 cm kan du även välja de njurformade eller yogabolstret.

På knä - Diamantställning:
Om du vill sitta på knä kan du ha den runda kudden mellan benen/vaderna. Det kan vara bra att ha något mjukt under knän och vrister, en vikt filt eller täcke t ex.

Halv lotus:
Om du kan sitta med en fot upp på ena låret i s k halv lotus-ställning kan du med fördel välja en av de njurformade kuddarna, Mini, Midi eller Maxi alterantivt Retreat - Kudde med veck. Den fot som ligger kvar på golvet får då plats i inbuktningen på kudden.

Lotus:
Om du kan sitta i s k Lotusställning, med fötterna uppdragna på låren med fotsulorna uppåt, kan du välja antingen rund, njurformad eller bolster. Ofta är de som kan sitta i Lotusställning i behov av en kudde som inte är så hög. Midi eller Mini fungerar då bäst. Även vår lilla rektangel, 30 x 40 är ett bra val, lätt att ta med på resan.

Höjd:
Höjden på kudden är viktig för alla. Därför är alla kuddar är justerbara i höjd. Det är bara att hälla ur eller fylla på med boveteskal. Det finns extra skal att köpa i 2-litersförpackningar.

Fodral:
Om du behöver extra fodral, för att anpassa till inredning eller om du sliter ut fodralet finns extra att köpa till.
Källa: Nyttadesign

Senaste nyheter