Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Många talare till World Bioenergy 2012

https://www.klimatsmart.se/images/news/svebio250x37pa.jpg

Talare från 32 länder kommer att medverka vid World Bioenergy 2012, som anordnas sista veckan i maj i Jönköping i samarbete mellan Svebio och Elmia. Det framgår av det konferensprogram som nu finns tillgängligt. Konferensen befäster därmed sin position som en ledande mötesplats för den globala bioenergin. - Vi har talare från alla världsdelar. Vi har intressanta forskare från universitet och forskningsinstitut. Men framför allt har vi många talare från företag som kan rapportera om fungerande teknik och växande marknader. Konferensen är en mötesplats mellan forskning och business. Det säger Gustav Melin, vd i Svebio och huvudansvarig för konferensen, i en kommentar till programmet. - Vi glädjer oss särskilt åt att det vid årets konferens också finns ett samarbete med Svenska Pappers- och Cellulosaingenjörsföreningen som innebär att vi har en hel specialkonferens om utvecklingen i skogsindustrin, där fabrikerna alltmer utvecklas till bioraffinaderier med ett brett utbud även av energiprodukter. En annan nyhet är att sista konferensdagen är en Sustainable Bioenergy Day, och ägnas åt hållbarhetsfrågor i samarbete med det ISO-projekt som håller på att utarbeta globala riktlinjer för hållbarhetsredovisning för bioenergi. Förutom konferensen består World Bioenergy 2012 av en omfattande utställning/fackmässa, match-making för företagen och ett stort antal studiebesök och studieturer. För mer information, kontakta: Gustav Melin, Verkställande direktör, 08-441 70 80, gustav.melin@svebio.se Kjell Andersson, Informationssekreterare, 08-441 70 87, kjell.andersson@svebio.se Lena Dahlman, Vice vd, 08-441 70 83, lena.dahlman@svebio.se Hampus Mörner, Jägmästare Fasta bränslen, 08-441 70 77, hampus.morner@svebio.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Många talare till World Bioenergy 2012

2012-03-23
Talare från 32 länder kommer att medverka vid World Bioenergy 2012, som anordnas sista veckan i maj i Jönköping i samarbete mellan Svebio och Elmia. Det framgår av det konferensprogram som nu finns tillgängligt. Konferensen befäster därmed sin position som en ledande mötesplats för den globala bioenergin.

- Vi har talare från alla världsdelar. Vi har intressanta forskare från universitet och forskningsinstitut. Men framför allt har vi många talare från företag som kan rapportera om fungerande teknik och växande marknader. Konferensen är en mötesplats mellan forskning och business. Det säger Gustav Melin, vd i Svebio och huvudansvarig för konferensen, i en kommentar till programmet.

- Vi glädjer oss särskilt åt att det vid årets konferens också finns ett samarbete med Svenska Pappers- och Cellulosaingenjörsföreningen som innebär att vi har en hel specialkonferens om utvecklingen i skogsindustrin, där fabrikerna alltmer utvecklas till bioraffinaderier med ett brett utbud även av energiprodukter.

En annan nyhet är att sista konferensdagen är en Sustainable Bioenergy Day, och ägnas åt hållbarhetsfrågor i samarbete med det ISO-projekt som håller på att utarbeta globala riktlinjer för hållbarhetsredovisning för bioenergi.

Förutom konferensen består World Bioenergy 2012 av en omfattande utställning/fackmässa, match-making för företagen och ett stort antal studiebesök och studieturer.

För mer information, kontakta:
Gustav Melin, Verkställande direktör, 08-441 70 80, gustav.melin@svebio.se
Kjell Andersson, Informationssekreterare, 08-441 70 87, kjell.andersson@svebio.se
Lena Dahlman, Vice vd, 08-441 70 83, lena.dahlman@svebio.se
Hampus Mörner, Jägmästare Fasta bränslen, 08-441 70 77, hampus.morner@svebio.se.

Det fullständiga programmet för konferensen finns på: www.worldbioenergy.com.

Senaste nyheter