Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Lyxig hudvård för både dig och miljön

https://www.klimatsmart.se/images/news/derma210x300.jpg

Vi på En Lagom Dos Grönt tycker det är helt rätt att unna sig lite lyx ibland. Därför valde vi att testa två produkter från den lite lyxigare hudvårdsserien Dermalogica. Ett märke som även visar ett stort engagemang för vår natur och miljö. Vi fastnade för två produkter från Dermalociga, en ansiktskräm och en ansiktsmask, som både ska vara mycket välmående för huden. Dermalogica Active Moist är en ansiktskräm som är helt oljefri och väldigt mjukgörare. Det som är lite extra speciellt med den här produkten är att den absorberas väldigt snabbt in i huden och lämnar därför inget kladd efter sig. Sedan testade vi även Dermalogica Skin Refining Masque som är en renande ansiktsmask. Båda dessa två produkter ska vara bra för dig med acne och oren hy. Dermalogicas produkter är utvecklade med ett sunt miljötänkande och alla ingredienser är ekologiskt framtagna och förpackningarna är återvinningsbara. Dermalogica värnar även om djur och är emot djurförsök. Produkterna innehåller aldrig lanolin som kan göra huden känslig, tilltäppande mineraloljor, uttorkande S.D alkohol eller artificiella färg- och parfymämnen. De aktiva ingredienserna består bl a av naturliga eteriska oljor och extrakt. Dermalogicas hudvårdsserie har ett rykte om sig att vara väldigt bra vilket självklat bidrog till att vi hade ganska höga förväntningar på produkterna. Till vår glädje blev vi inte det minsta besvikna. Ansiktskrämen (Dermalogica Active Moist) gjorde mer eller mindre allt som den lovade. Krämen går in otroligt snabbt i huden och mjukgör riktigt bra. Huden känns som en babyrumpa! Om den fungerar bra mot acne kan vi dessvärre inte uttala oss om. Men har du problem med det kan det absolut vara värt ett försök. Ansiktsmasken (Dermalogica Skin Refining Masque) tyckte vi också mycket om. Den gav en känsla av att huden blev väldigt ren samtidigt som den återfuktade bra. Det kändes som en perfekt balans mellan fukt och rengöring. Produkterna ligger i den dyrare prisklassen men du får samtidigt bra hudvård för pengarna. Något vi på En Lagom Dos Grönt gärna unnar oss. Pris: Dermalogica Active Moist (50 ml) 425 kr. Dermalogica Skin Refining Masque (75 ml) 405 kr.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Lyxig hudvård för både dig och miljön

2012-05-31
Vi på En Lagom Dos Grönt tycker det är helt rätt att unna sig lite lyx ibland. Därför valde vi att testa två produkter från den lite lyxigare hudvårdsserien Dermalogica. Ett märke som även visar ett stort engagemang för vår natur och miljö.

Vi fastnade för två produkter från Dermalociga, en ansiktskräm och en ansiktsmask, som både ska vara mycket välmående för huden. Dermalogica Active Moist är en ansiktskräm som är helt oljefri och väldigt mjukgörare. Det som är lite extra speciellt med den här produkten är att den absorberas väldigt snabbt in i huden och lämnar därför inget kladd efter sig. Sedan testade vi även Dermalogica Skin Refining Masque som är en renande ansiktsmask. Båda dessa två produkter ska vara bra för dig med acne och oren hy.

Dermalogicas produkter är utvecklade med ett sunt miljötänkande och alla ingredienser är ekologiskt framtagna och förpackningarna är återvinningsbara. Dermalogica värnar även om djur och är emot djurförsök. Produkterna innehåller aldrig lanolin som kan göra huden känslig, tilltäppande mineraloljor, uttorkande S.D alkohol eller artificiella färg- och parfymämnen. De aktiva ingredienserna består bl a av naturliga eteriska oljor och extrakt.

Dermalogicas hudvårdsserie har ett rykte om sig att vara väldigt bra vilket självklat bidrog till att vi hade ganska höga förväntningar på produkterna. Till vår glädje blev vi inte det minsta besvikna. Ansiktskrämen (Dermalogica Active Moist) gjorde mer eller mindre allt som den lovade. Krämen går in otroligt snabbt i huden och mjukgör riktigt bra. Huden känns som en babyrumpa! Om den fungerar bra mot acne kan vi dessvärre inte uttala oss om. Men har du problem med det kan det absolut vara värt ett försök.

Ansiktsmasken (Dermalogica Skin Refining Masque) tyckte vi också mycket om. Den gav en känsla av att huden blev väldigt ren samtidigt som den återfuktade bra. Det kändes som en perfekt balans mellan fukt och rengöring. Produkterna ligger i den dyrare prisklassen men du får samtidigt bra hudvård för pengarna. Något vi på En Lagom Dos Grönt gärna unnar oss.

Pris: Dermalogica Active Moist (50 ml) 425 kr.
Dermalogica Skin Refining Masque (75 ml) 405 kr.

Båda finns att köpa hos Electashop: www.electashop.se

Skrivet av Josefine Grahn på bloggen En lagom dos grönt.

Senaste nyheter