Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Limited Edition Lipstick Inner Glow

https://www.klimatsmart.se/images/news/lappstift250x191.jpg

Våra läppar uttrycker vår personlighet. De drar till sig uppmärksamhet med dess naturligt röda färg, speciellt när vi är som lyckligast, som om våra läppar tycks lysa inifrån. De fem nya Dr.Hauschka Limited Edition Läppstiften speglar vårt humör och förstärker den inre glöden. Läppstiften kommer att finnas tillgängliga i butik från och med mitten av februari 2012. Liksom dyrbara ädelstenar, skimrar Inner Glow Limited Edition i diskreta färger, från roséfärgad kristall (rose chrystal) till rosa topas (pink topaz) och röd kvarts (red quartz). Genom att välja rätt färg från denna kollektion bestående av fem olika nyanser från rött till rosé - allt från genomskinligt till intensiva toner – så kan du låta den inre glöden från dina läppar framhävas. Det är mer än bara färger, de är ett uttryck för en fräsch, naturlig personlighet. Men Inner Glow gör så mycket mer än att endast framhäva skönheten. De återfuktar även läpparna och lämnar dem både silkeslena och smidiga. Dr.Hauschka har som alltid högkvalitativt, omsorgsfullt bearbetade, naturliga ingredienser såsom extrakt av rosblommor och getväppling, mandel-, aprikoskärn- och jojobaolja, ros-, bi-, candelilla- och carnaubavax. Den unika sammansättningen i dessa läppstift skyddar och återfuktar läpparna och låter dess naturliga skönhet komma fram. Besök hemsidan för mer information och makeuptips om läppstiften. Dr.Hauschkas produkter: - Gjorda av råvaror från egna biodynamiska, ekologiska odlingar eller från skyddade platser i naturen så långt detta är möjligt, även om det kostar mera. Växterna skördas för hand för att garantera optimal kvalitet. - Produkterna är fullständigt fria från kemisk-syntetiska tillsatser som till exempel färg-, doft och konserveringsämnen. - Inga djurförsök vare sig på råvara, under framställningsprocessen eller på färdig produkt. - Socialt och etiskt ansvar för människor och natur: Biodynamisk/ekologisk odling, kontraktsodlingar i olika delar av världen. För mer information, kontakta: Jessica Engström, 070-766 10 73, jessica@drhauschka.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Limited Edition Lipstick Inner Glow

2012-02-14
Våra läppar uttrycker vår personlighet. De drar till sig uppmärksamhet med dess naturligt röda färg, speciellt när vi är som lyckligast, som om våra läppar tycks lysa inifrån. De fem nya Dr.Hauschka Limited Edition Läppstiften speglar vårt humör och förstärker den inre glöden. Läppstiften kommer att finnas tillgängliga i butik från och med mitten av februari 2012.

Liksom dyrbara ädelstenar, skimrar Inner Glow Limited Edition i diskreta färger, från roséfärgad kristall (rose chrystal) till rosa topas (pink topaz) och röd kvarts (red quartz). Genom att välja rätt färg från denna kollektion bestående av fem olika nyanser från rött till rosé - allt från genomskinligt till intensiva toner – så kan du låta den inre glöden från dina läppar framhävas. Det är mer än bara färger, de är ett uttryck för en fräsch, naturlig personlighet.

Men Inner Glow gör så mycket mer än att endast framhäva skönheten. De återfuktar även läpparna och lämnar dem både silkeslena och smidiga. Dr.Hauschka har som alltid högkvalitativt, omsorgsfullt bearbetade, naturliga ingredienser såsom extrakt av
rosblommor och getväppling, mandel-, aprikoskärn- och jojobaolja, ros-, bi-, candelilla- och carnaubavax. Den unika sammansättningen i dessa läppstift skyddar och återfuktar läpparna och låter dess naturliga skönhet komma fram.

Besök hemsidan för mer information och makeuptips om läppstiften.

Dr.Hauschkas produkter:
- Gjorda av råvaror från egna biodynamiska, ekologiska odlingar eller från skyddade platser i naturen så långt detta är möjligt, även om det kostar mera. Växterna skördas för hand för att garantera optimal kvalitet.

- Produkterna är fullständigt fria från kemisk-syntetiska tillsatser som till exempel färg-, doft och konserveringsämnen.

- Inga djurförsök vare sig på råvara, under framställningsprocessen eller på färdig produkt.

- Socialt och etiskt ansvar för människor och natur: Biodynamisk/ekologisk odling, kontraktsodlingar i olika delar av världen.

För mer information, kontakta:
Jessica Engström, 070-766 10 73, jessica@drhauschka.se.
Källa: Dr.Hauschka

Senaste nyheter