Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Lediga jobb på Emrahus som bygger energisnåla hus

https://www.klimatsmart.se/images/news/emrahus-ledigajobb250x209.jpg

Vi erbjuder en spännande utmaning i ett expansivt företag som ligger i framkant när det gäller energisnålt byggande. Vår ledstjärna är att vi med stolthet och nytänkande ska leverera trygga och trivsamma hem. Läs mer om lediga tjänster här! Projektchef/Entreprenadchef: Som Projektchef på Emrahus kommer du att ansvara för all entreprenadverksamhet och uppförande av kontrakterade projekt. Du blir en nyckelperson i företaget och ser det som en möjlighet att vara med och utveckla Emrahus och bygga upp och driva en organisation och processer med våra samarbetspartners. Vi har ingen egen byggverksamhet. Arbetsuppgifter: - Projektleda uppförande av småhus och samhällsfastigheter, med målet att leverera i tid, med rätt kvalitet och ekonomi - Kommunikation med bl. a byggherrar, kommuner, arkitekter och entreprenörer Projektledare: Som Projektledare på Emrahus kommer du att ansvara för produktion och uppförande av kontrakterade projekt. Du blir en viktig resurs i företaget och ser det som en möjlighet att vara med och utveckla Emrahus. Arbetsuppgifter: - Projektledning, bl. a planering, initiering och uppföljning av projekt med tydliga mål gällande kvalitet, leveranstid och ekonomi - Inköp och koordinering av materialleveranser - Kommunikation med byggherre, kommuner, arkitekter och entreprenörer - Kalkylering av nya projekt - Tekniskt stöd i säljprocessen - Inköp, inkl. prisförhandling - Rekrytering och utbildning av entreprenörer - Avtal med underleverantörer - Personalansvar över projektledare/kalkylator/inköpare

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Lediga jobb på Emrahus som bygger energisnåla hus

2015-02-16
Vi erbjuder en spännande utmaning i ett expansivt företag som ligger i framkant när det gäller energisnålt byggande. Vår ledstjärna är att vi med stolthet och nytänkande ska leverera trygga och trivsamma hem. Läs mer om lediga tjänster här!

Projektchef/Entreprenadchef:
Som Projektchef på Emrahus kommer du att ansvara för all entreprenadverksamhet och uppförande av kontrakterade projekt. Du blir en nyckelperson i företaget och ser det som en möjlighet att vara med och utveckla Emrahus och bygga upp och driva en organisation och processer med våra samarbetspartners. Vi har ingen egen byggverksamhet.

Arbetsuppgifter:
- Projektleda uppförande av småhus och samhällsfastigheter, med målet att leverera i tid, med rätt kvalitet och ekonomi
- Kommunikation med bl. a byggherrar, kommuner, arkitekter och entreprenörer

Projektledare:
Som Projektledare på Emrahus kommer du att ansvara för produktion och uppförande av kontrakterade projekt. Du blir en viktig resurs i företaget och ser det som en möjlighet att vara med och utveckla Emrahus.

Arbetsuppgifter:
- Projektledning, bl. a planering, initiering och uppföljning av projekt med tydliga mål gällande kvalitet, leveranstid och ekonomi
- Inköp och koordinering av materialleveranser
- Kommunikation med byggherre, kommuner, arkitekter och entreprenörer
- Kalkylering av nya projekt
- Tekniskt stöd i säljprocessen
- Inköp, inkl. prisförhandling
- Rekrytering och utbildning av entreprenörer
- Avtal med underleverantörer
- Personalansvar över projektledare/kalkylator/inköpare

Läs mer om tjänsterna på www.roirecruit.se

Emrahus AB är en husleverantör med fokus på energieffektiva kvalitetshus för den svenska marknaden. År 2008 tog vi som enda husleverantör i Sverige stolt steget och lanserade Passivhus som typhus. Vi är stolta över att 4 stycken av våra kataloghus har vunnit det prestigefyllda design- och miljöpriset Green Dot Awards.
Källa: Emrahus

Senaste nyheter