Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Kullaflyg serverar klimatsmart mat

https://www.klimatsmart.se/images/news/kullaflyg_logo_243x35.gif

Efter en stark sommar fortsätter Kullaflyg att öka antalet passagerare under september månad. Under perioden januari-september är ökningen 5 % jämfört med förra året. - Detta visar att vår region står sig bra i förhållande till övriga regioner i Sverige. Inrikesflyget är en bra termometer på hur näringslivet mår. Att vi sedan är en attraktiv plats att komma till för besökare gör inte saken sämre säger Christer Paulsson, chef för Kullaflyg. Konkurrensen på linjen gör att priserna på flyget håller sig på en fortsatt vettig nivå vilket stimulerar till fortsatt resande även i lite sämre tider vilket är viktigt för den fortsatta utvecklingen av Skåne Nordväst. - Att vi fortsätter att öka beror på våra lojala kunder som uppskattar att spara tid, pengar och miljö genom att flyga till Bromma, säger Christer Paulsson. Nytt på Kullaflyg är gästspel av Tina Nordström som komponerat 3 st maträtter som serveras ombord under hösten. - Hon värnar liksom vi om det lokala skånska och med hjälp av Tina och våra lokala leverantörer hoppas vi att fler passagerare tar tillfället att njuta av god, näringsrik, närproducerad och klimatsmart mat på flyget. Kullaflyg har en uttalad miljöprofil vilket genomsyrar hela verksamheten: - Vårt miljöengagemang är stort och det speglar sig självklart också i den mat vi serverar. Vi är också det enda skånska flygbolaget med lokal förankring och det förpliktigar framför allt när det gäller mat och dryck avslutar Christer Paulsson. Ytterligare info: Christer Paulsson, 0709-41 44 90.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Kullaflyg serverar klimatsmart mat

2009-10-26
Efter en stark sommar fortsätter Kullaflyg att öka antalet passagerare under september månad. Under perioden januari-september är ökningen 5 % jämfört med förra året.

- Detta visar att vår region står sig bra i förhållande till övriga regioner i Sverige. Inrikesflyget är en bra termometer på hur näringslivet mår. Att vi sedan är en attraktiv plats att komma till för besökare gör inte saken sämre säger Christer Paulsson, chef för Kullaflyg.

Konkurrensen på linjen gör att priserna på flyget håller sig på en fortsatt vettig nivå vilket stimulerar till fortsatt resande även i lite sämre tider vilket är viktigt för den fortsatta utvecklingen av Skåne Nordväst.

- Att vi fortsätter att öka beror på våra lojala kunder som uppskattar att spara tid, pengar och miljö genom att flyga till Bromma, säger Christer Paulsson.

Nytt på Kullaflyg är gästspel av Tina Nordström som komponerat 3 st maträtter som serveras ombord under hösten.

- Hon värnar liksom vi om det lokala skånska och med hjälp av Tina och våra lokala leverantörer hoppas vi att fler passagerare tar tillfället att njuta av god, näringsrik, närproducerad och klimatsmart mat på flyget.

Kullaflyg har en uttalad miljöprofil vilket genomsyrar hela verksamheten:

- Vårt miljöengagemang är stort och det speglar sig självklart också i den mat vi serverar. Vi är också det enda skånska flygbolaget med lokal förankring och det förpliktigar framför allt när det gäller mat och dryck avslutar Christer Paulsson.

Ytterligare info: Christer Paulsson, 0709-41 44 90.
Källa: Kullaflyg

Senaste nyheter