Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Kretskort som manschettknapp hos Aridee

https://www.klimatsmart.se/images/news/arideekretskort250x233.jpg

Företaget Aridee som tillverkar miljövänliga produkter med stort fokus på både design och miljö går en mycket spännande väg när det gäller återvinning och erbjuder manschettknappar av återvunna kretskort. De fyrkantiga eller runda knapparna som är formgivna av David Wright finns i fyra olika färger - rött, svart, blått eller grönt. Manshettknapparna hittar du på: http://www.aridee.se/products.asp?f_p_id=802&f_id=799 Utöver manschettknappar skapar Aridee även ekologiska doftljus, glas, gratulationskort, mattor och mycket mer. Allt tillverkat i återvunnet material och med ett stort fokus på design.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Kretskort som manschettknapp hos Aridee

2009-06-01
Manschettknappar av återvunna kretskort
Företaget Aridee som tillverkar miljövänliga produkter med stort fokus på både design och miljö går en mycket spännande väg när det gäller återvinning och erbjuder manschettknappar av återvunna kretskort.

De fyrkantiga eller runda knapparna som är formgivna av David Wright finns i fyra olika färger - rött, svart, blått eller grönt.

Manshettknapparna hittar du på: http://www.aridee.se/products.asp?f_p_id=802&f_id=799

Utöver manschettknappar skapar Aridee även ekologiska doftljus, glas, gratulationskort, mattor och mycket mer. Allt tillverkat i återvunnet material och med ett stort fokus på design.
Källor:

Senaste nyheter