Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Klottersanering på ett miljösmart sätt

https://www.klimatsmart.se/images/news/coloroff250x206.jpg

Det är dags att ta miljöpåverkan på allvar när vi snart äntrar 2021. Det är viktigt att alla gör det dem kan för att bidra och på Color Off ser vi till att bidra med klimatsmart klottersanering. Vi är experter på fasadrengöring i stockholm och miljöer och vet precis hur vi ska angripa med miljösmarta lösningar. Hur klottersanerar vi klimatsmart? Det görs med kemisk klottersanering, vilket i sig kan låta farligt och icke miljövänligt, men så är inte fallet. Våra medel som används vid sanering och blästring är utvecklade för att både kunna prestera med resultatet men är även miljösmarta. Vi använder medel som uppfyller krav som gör att de är biologiskt nedbrytbara samt att de inte förstör reningsverkets process. Alla rengöringsmedel är miljö- och hälsogodkända. De är effektiva men samtidigt skonsamma för miljön och förvärrar heller inte skadan på byggnaden. De reagerar kemiskt med klottret så det går att få bort utan att skada den underliggande ytan, det är det som kallas miljövänlig kemisk sanering. Håll klotter borta från fasaden: Ett annat effektivt sätt att tänka klimatsmart är att förebygga klotter. Vi erbjuder klotterskydd som är vattenburet långtidsskydd som skyddar fasaden från alla väder och är till för de flesta ytorna. Med klotterskyddet blir du miljösmart då det fångar upp spray- och penselklotter och har en god motståndskraft mot tusch. Det skyddar även mot luftföroreningar, väderpåverkan och fukt i upp till 5 år, vilket gör det till ett klimatsmart alternativ som motverkar klotter och förenklar vid eventuell sanering. Koordinerade transporter och återvinning: Vi använder inte endast snälla produkter som är miljögodkända. Vi tänker även på miljön för våra transporter och leverantörer. Vi försöker alltid samåka om vi har arbeten nära varandra och våra restprodukter lämnas in för återvinning och destruktion hos Skafab. För mer information om professionell och prisvärd klottersanering, klotterskydd och fasadtvätt besök Coloroff.se *** SPONSRAT INLÄGG från Color Off ***

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Klottersanering på ett miljösmart sätt

2020-11-03
Miljösmart klottersanering
Det är dags att ta miljöpåverkan på allvar när vi snart äntrar 2021. Det är viktigt att alla gör det dem kan för att bidra och på Color Off ser vi till att bidra med klimatsmart klottersanering. Vi är experter på fasadrengöring i stockholm och miljöer och vet precis hur vi ska angripa med miljösmarta lösningar.

Hur klottersanerar vi klimatsmart?

Det görs med kemisk klottersanering, vilket i sig kan låta farligt och icke miljövänligt, men så är inte fallet.

Våra medel som används vid sanering och blästring är utvecklade för att både kunna prestera med resultatet men är även miljösmarta.

Vi använder medel som uppfyller krav som gör att de är biologiskt nedbrytbara samt att de inte förstör reningsverkets process. Alla rengöringsmedel är miljö- och hälsogodkända. De är effektiva men samtidigt skonsamma för miljön och förvärrar heller inte skadan på byggnaden. De reagerar kemiskt med klottret så det går att få bort utan att skada den underliggande ytan, det är det som kallas miljövänlig kemisk sanering.

Håll klotter borta från fasaden:

Ett annat effektivt sätt att tänka klimatsmart är att förebygga klotter. Vi erbjuder klotterskydd som är vattenburet långtidsskydd som skyddar fasaden från alla väder och är till för de flesta ytorna. Med klotterskyddet blir du miljösmart då det fångar upp spray- och penselklotter och har en god motståndskraft mot tusch. Det skyddar även mot luftföroreningar, väderpåverkan och fukt i upp till 5 år, vilket gör det till ett klimatsmart alternativ som motverkar klotter och förenklar vid eventuell sanering.

Koordinerade transporter och återvinning:

Vi använder inte endast snälla produkter som är miljögodkända. Vi tänker även på miljön för våra transporter och leverantörer. Vi försöker alltid samåka om vi har arbeten nära varandra och våra restprodukter lämnas in för återvinning och destruktion hos Skafab.

För mer information om professionell och prisvärd klottersanering, klotterskydd och fasadtvätt besök Coloroff.se


*** SPONSRAT INLÄGG från Color Off ***
Källa: Coloroff

Senaste nyheter