Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Klimatsmart elcykel från Crescent

https://www.klimatsmart.se/images/news/cykel250x187.jpg

Crescent lanserar nu de nya elcyklarna som är utrustade med modern hybridteknik. Låter det underligt? Det är det inte. Bara smart. Och du är faktiskt själv en del av tekniken. Du trampar som vanligt, men får hjälp av elmotorn i motlut och motvind. Cykeln känner av precis hur mycket du tar i, och ger dig kraft därefter. Visst, en elcykel kostar mer än en vanlig cykel. Men så är det ju ingen vanlig cykel heller. Och pengarna får du snart igen, när du slipper köpa bensin eller busskort. För att inte tala om vinsten som din hälsa och miljön gör!

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Klimatsmart elcykel från Crescent

2009-05-18
Crescent lanserar nu de nya elcyklarna som är utrustade med modern hybridteknik. Låter det underligt? Det är det inte. Bara smart. Och du är
faktiskt själv en del av tekniken.

Du trampar som vanligt, men får hjälp av
elmotorn i motlut och motvind. Cykeln känner av precis hur mycket du tar i, och ger dig kraft därefter. Visst, en elcykel kostar mer än en vanlig cykel. Men så är det ju ingen vanlig cykel heller. Och pengarna får du snart igen, när du slipper köpa bensin eller busskort. För att inte tala om vinsten som din hälsa och miljön gör!
Källor:

Senaste nyheter