Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Klean Kanteens rostfria vattenflaska

https://www.klimatsmart.se/images/news/kleenkanteen250x120.jpg

2004 släpptes Klean Kanteen på marknaden: ”det rostfria alternativet till plastflaskor”. Man ville helt enkelt ge människor något bättre än plast: en lätt, återanvändbar, hälsovänlig flaska utan bisfenol A (BPA), en flaska hållbar nog att hålla en livstid. Lätt att rengöra och lätt att bära. En dryckesbehållare för människor i alla åldrar, en flaska som håller drycker fräscha och med ren smak. Det spelar ingen roll hur många gånger man fyller på den. En enkel design utformad för att fungera på alla sätt. Klean Kanteen har ökat under de senaste fem åren från en liten uppkomling till företag till en ledare i den rostfria dricksflaskeindustrin. Engagemanget för hållbar utveckling finns även med ifrån början av produktionen. Klean Kanteen har en ökad tillsyn som bedrivs av en tredje part, revision av fabrikerna i Kina, där produkterna görs för att säkerställa att de möter Klean Kanteens höga miljö- och rättvisa arbetsstandarder. Varje gång man fyller sin Klean Kanteen gör man ett positivt val för sin egen hälsa och för hälsan hos vår planet. Vad man häller i en Klean Kanteen är precis vad som kommer ut, ingen urlakning av gifter, inga kemikalier, bara sin välsmakande, läckra dryck. Plus, man kan hindra att en annan plastflaska från att hamna på en redan full soptipp, eller ännu värre, i havet. Under en vecka, en månad eller ett år, allt det lilla man kan göra individuellt kan göra stora under i längden.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Klean Kanteens rostfria vattenflaska

2009-05-26
2004 släpptes Klean Kanteen på marknaden: ”det rostfria alternativet till plastflaskor”. Man ville helt enkelt ge människor något bättre än plast: en lätt, återanvändbar, hälsovänlig flaska utan bisfenol A (BPA), en flaska hållbar nog att hålla en livstid. Lätt att rengöra och lätt att bära. En dryckesbehållare för människor i alla åldrar, en flaska som håller drycker fräscha och med ren smak. Det spelar ingen roll hur många gånger man fyller på den. En enkel design utformad för att fungera på alla sätt.

Klean Kanteen har ökat under de senaste fem åren från en liten uppkomling till företag till en ledare i den rostfria dricksflaskeindustrin. Engagemanget för hållbar utveckling finns även med ifrån början av produktionen. Klean Kanteen har en ökad tillsyn som bedrivs av en tredje part, revision av fabrikerna i Kina, där produkterna görs för att säkerställa att de möter Klean Kanteens höga miljö- och rättvisa arbetsstandarder.

Varje gång man fyller sin Klean Kanteen gör man ett positivt val för sin egen hälsa och för hälsan hos vår planet. Vad man häller i en Klean Kanteen är precis vad som kommer ut, ingen urlakning av gifter, inga kemikalier, bara sin välsmakande, läckra dryck. Plus, man kan hindra att en annan plastflaska från att hamna på en redan full soptipp, eller ännu värre, i havet. Under en vecka, en månad eller ett år, allt det lilla man kan göra individuellt kan göra stora under i längden.
Källor:

Senaste nyheter