Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Karmameju - ekologisk hudvård & frotté

https://www.klimatsmart.se/images/news/Karmameju_Hildur.se_Milj_.jpg

Hos Hildur.se hittar du ekologisk hudvård, textilier och doftljus från Karameju. Karmamejus utbud som omfattar både frotté av ekologisk bomull och hudvård som håller högsta kvalitet, bland annat är produkterna fria från parabener, syntetisk parfym, petrokemiska ämnen, SLS/SLES, ftalater och sulfater. Karameju är ett danskt livsstilsmärke som bland annat gör hudvård, hemtextil och doftljus. Produkterna är lyxigt härliga och deras Calm Balm vann Danish Beauty Award 2010 i kategorin Årets nischprodukt. Alla hudvårdprodukter är fria från parabener, syntetisk parfym, petrokemiska ämnen, SLS/SLES, ftalater och sulfater. Den sköna frottén är av GOTS-certiferad bomull. Karmameju grundades för över tio år sedan av Mette Skjærbæk. Efter många framgångsrika år inom mode och skönhet och efter att ha bott i London, Paris, Tokyo, Milano och New York, återvände Mette hem och etablerade Karmameju i Köpenhamn. För att bibehålla en god hälsa är det viktigt att minimera de gifter vi absorberar genom vår hud och det vi äter och dricker. Så mycket som 60% av de ämnen som appliceras på huden absorberas i kroppen. Karmameju undersöker kontinuerligt de kemikalier som vanligen används i kosmetiska produkter och med den kunskapen kan de fortsätta göra rena produkter. Lyxiga handdukar i mjuk ekologisk bomull. Frottén har ett fint randmönster och Karmamejus logga är diskret broderad ton i ton. Det finns en hake på kortsidan och en på långsidan av handduken. Extra praktiskt när du ska hänga upp de större handdukarna. Skön och genomtänkt kvalitet rakt igenom. Finns i e-butiken Hildur.se.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Karmameju - ekologisk hudvård & frotté

2011-05-30
Ekologisk hudvård och snygg frotté
Hos Hildur.se hittar du ekologisk hudvård, textilier och doftljus från Karameju.

Karmamejus utbud som omfattar både frotté av ekologisk bomull och hudvård som håller högsta kvalitet, bland annat är produkterna fria från parabener, syntetisk parfym, petrokemiska ämnen, SLS/SLES, ftalater och sulfater.

Karameju är ett danskt livsstilsmärke som bland annat gör hudvård, hemtextil och doftljus. Produkterna är lyxigt härliga och deras Calm Balm vann Danish Beauty Award 2010 i kategorin Årets nischprodukt. Alla hudvårdprodukter är fria från parabener, syntetisk parfym, petrokemiska ämnen, SLS/SLES, ftalater och sulfater. Den sköna frottén är av GOTS-certiferad bomull.

Karmameju grundades för över tio år sedan av Mette Skjærbæk. Efter många framgångsrika år inom mode och skönhet och efter att ha bott i London, Paris, Tokyo, Milano och New York, återvände Mette hem och etablerade Karmameju i Köpenhamn.

För att bibehålla en god hälsa är det viktigt att minimera de gifter vi absorberar genom vår hud och det vi äter och dricker. Så mycket som 60% av de ämnen som appliceras på huden absorberas i kroppen. Karmameju undersöker kontinuerligt de kemikalier som vanligen används i kosmetiska produkter och med den kunskapen kan de fortsätta göra rena produkter.

Lyxiga handdukar i mjuk ekologisk bomull. Frottén har ett fint randmönster och Karmamejus logga är diskret broderad ton i ton. Det finns en hake på kortsidan och en på långsidan av handduken. Extra praktiskt när du ska hänga upp de större handdukarna. Skön och genomtänkt kvalitet rakt igenom.

Finns i e-butiken Hildur.se.
Källa: Hildur.se
Foto: Hildur.se

Senaste nyheter