Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

KanEnergi söker energi- & klimatkonsult

https://www.klimatsmart.se/images/news/kanenergi250x27g.jpg

KanEnergi söker en person med kunskaper, intresse och engagemang inom energi- och klimatområdet. Arbetet som konsult innnebär varierande arbetsuppgifter på såväl den svenska som den internationella marknaden. Uppdragen innefattar allt från projektledning, energi- och klimatplaner och strategier, utredningar och analyser till rådgivning, informations- och utbildningsinsatser. Personliga egenskaper: • Den vi söker är som person ansvarsfull och gillar att arbeta självständigt. Vidare ska personen vara kommunikativ i såväl tal som skrift. Det är också viktigt att ha förmågan att kunna arbeta med många olika arbetsuppgifter samtidigt och kunna hålla deadlines. • Andra viktiga egenskaper är att vara duktig på att skapa och underhålla goda kundrelationer. I rollen som projektledare är det även viktigt att kunna ta fram och följa upp en hållbar strategi och arbetsplan samt arbeta affärsmannamässigt tillsammans med kunden. Kvalifikationer: • Den vi söker har arbetslivserfarenhet från energi- och klimatområdet och en universitets- eller höskoleutbildning inom energi- eller miljöområdet. Finns det internationell erfarenhet ses det som meriterande. Vidare har personen goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift och hanterar de vanligaste dataprogrammen. Finns det erfarenhet från personalledande befattning är det en fördel. • Då uppdragen ofta är mot kommun och/eller myndighet är det bra att ha erfarenhet från arbete mot eller med sådana organisationer. Kontaktperson: Kajsa Friberg, rekryteringskonsult, 031-725 45 00.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

KanEnergi söker energi- & klimatkonsult

2011-02-28
KanEnergi söker en person med kunskaper, intresse och engagemang inom energi- och klimatområdet. Arbetet som konsult innnebär varierande arbetsuppgifter på såväl den svenska som den internationella marknaden. Uppdragen innefattar allt från projektledning, energi- och klimatplaner och strategier, utredningar och analyser till rådgivning, informations- och utbildningsinsatser.

Personliga egenskaper:
• Den vi söker är som person ansvarsfull och gillar att arbeta självständigt. Vidare ska personen vara kommunikativ i såväl tal som skrift. Det är också viktigt att ha förmågan att kunna arbeta med många olika arbetsuppgifter samtidigt och kunna hålla deadlines.
• Andra viktiga egenskaper är att vara duktig på att skapa och underhålla goda kundrelationer. I rollen som projektledare är det även viktigt att kunna ta fram och följa upp en hållbar strategi och arbetsplan samt arbeta affärsmannamässigt tillsammans med kunden.

Kvalifikationer:
• Den vi söker har arbetslivserfarenhet från energi- och klimatområdet och en universitets- eller höskoleutbildning inom energi- eller miljöområdet. Finns det internationell erfarenhet ses det som meriterande. Vidare har personen goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift och hanterar de vanligaste dataprogrammen. Finns det erfarenhet från personalledande befattning är det en fördel.
• Då uppdragen ofta är mot kommun och/eller myndighet är det bra att ha erfarenhet från arbete mot eller med sådana organisationer.

Kontaktperson:
Kajsa Friberg, rekryteringskonsult, 031-725 45 00.
Källa: KanEnergi

Senaste nyheter