Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Kalmar Energi - klimatneutrala företag

https://www.klimatsmart.se/images/news/kalmarenergi-klimatneutral235x167.jpg

Vi erbjuder genom vår produkt ”Klimatneutrala företag” alla företag att konkret minska sin klimatpåverkan och samtidigt stärka sin miljöprofil. Allt fler företag har uppmärksammat att de kan bidra till att hejda klimatförändringarna. Med lite hjälp behöver det inte vara så svårt att påbörja ett förändringsarbete. Inget företag kan ensamt förändra världen. Men alla kan göra något, och tillsammans gör vi skillnad. Så här går det till: Steg 1: Vi inventerar verksamhetens koldioxidutsläpp och energianvändning. det handlar om uppvärmning, processenergi, elanvändning och resor. Steg 2: Vi sätter konkreta mätbara mål för energianvändningen och resorna. Det kan handla om byte till förnybara energiråvaror och effektiviseringar. Steg 3: För att nå klimatneutralitet kompenserar vi våra koldioxidutsläpp genom köp av utsläppsrätter. Dessutom kan vi gemensamt analysera och kartlägga ditt företags möjligheter att minska energianvändningen. Lägre förbrukning leder till både bättre miljö och lägre kostnader. Vill ditt företag bli klimatneutralt? Välkommen att kontakta Johan Fyreskär på 0480-45 11 10 eller via mail johan.fyreskar@kalmarenergi.se

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Kalmar Energi - klimatneutrala företag

2009-06-17
Vi erbjuder genom vår produkt ”Klimatneutrala företag” alla företag att konkret minska sin klimatpåverkan och samtidigt stärka sin miljöprofil. Allt fler företag har uppmärksammat att de kan bidra till att hejda klimatförändringarna. Med lite hjälp behöver det inte vara så svårt att påbörja ett förändringsarbete. Inget företag kan ensamt förändra världen. Men alla kan göra något, och tillsammans gör vi skillnad.

Så här går det till:

Steg 1:
Vi inventerar verksamhetens koldioxidutsläpp och energianvändning. det handlar om uppvärmning, processenergi, elanvändning och resor.

Steg 2:
Vi sätter konkreta mätbara mål för energianvändningen och resorna. Det kan handla om byte till förnybara energiråvaror och effektiviseringar.

Steg 3:
För att nå klimatneutralitet kompenserar vi våra koldioxidutsläpp genom köp av utsläppsrätter. Dessutom kan vi gemensamt analysera och kartlägga ditt företags möjligheter att minska energianvändningen. Lägre förbrukning leder till både bättre miljö och lägre kostnader.

Vill ditt företag bli klimatneutralt?

Välkommen att kontakta Johan Fyreskär på 0480-45 11 10 eller via mail johan.fyreskar@kalmarenergi.se
Källor:

Senaste nyheter