Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Jonas Leksell gör reklam för 100% vattenkraft (sponsrad video)

https://www.klimatsmart.se/images/news/fortum250x57.jpg

Vad krävs egentligen för att tränga igenom mediebruset nuförtiden? Det var en fråga som Fortum ställde sig efter att ha gjort annonser och direktreklam som inte riktigt gjort jobbet. Till sin hjälp tog de barnprogramledaren Jonas Leksell, som på sitt klassiska, och lite naiva sätt försökte skapa den perfekta reklamkampanjen åt Fortum. Jonas reklamexperiment blev till fyra små filmer där han utreder allt från utomhusreklam, via sociala medier, till storslagna event – med ganska blandad effekt. Videoklippet är sponsrad av Fortum.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Jonas Leksell gör reklam för 100% vattenkraft (sponsrad video)

2015-12-10
Vad krävs egentligen för att tränga igenom mediebruset nuförtiden? Det var en fråga som Fortum ställde sig efter att ha gjort annonser och direktreklam som inte riktigt gjort jobbet.

Till sin hjälp tog de barnprogramledaren Jonas Leksell, som på sitt klassiska, och lite naiva sätt försökte skapa den perfekta reklamkampanjen åt Fortum.

Jonas reklamexperiment blev till fyra små filmer där han utreder allt från utomhusreklam, via sociala medier, till storslagna event – med ganska blandad effekt.



Videoklippet är sponsrad av Fortum.
Källa: Fortum

Senaste nyheter