Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Intersolar uppmärksammar Absolicon

https://www.klimatsmart.se/images/news/absolicon250x38.jpg

Absolicon är en av tio finalister i Intersolar Award, en prestigefylld utmärkelse från världens största solenergimässa. - Vi är hedrade över att i mycket hård konkurrens blivit utsedda till ett av världens tio mest intressanta solenergiföretag, kommenterar Absolicons vd Joakim Byström. Företaget presenterar för första gången sin unika solfångare på en internationell mässa. Över 70.000 besökare väntas till den enorma solenergimässan i München i början av Juni. - Vi erbjuder nästa generations solenergiprodukter som med koncentrerat solljus genererar både el och värme, berättar Absolicons försäljningschef Stephen Turtor. Dessutom kan solcellerna i vårt system enkelt bytas ut mot mer effektiva i takt med teknikutvecklingen. Vi förväntar oss 50% effektivare solceller inom några år och våra kunder kan då enkelt uppgradera. Besökarna på Intersolar är i hög utsträckning installationsföretag som söker nya produkter. Absolicons solfångare är utvecklade för stora byggnader som hotell, sjukhus och industrier – en marknad som växer snabbt i Europa och övriga världen. - Vi förväntar oss komma hem med ett stort antal nya kunder från mässan, avslöjar Joakim Byström. Nomineringen till Intersolar Award kommer leda till att vi kommer at få väldigt många besökare på mässan. Dessutom, har vi har ett unikt erbjudande som ingen kan motstå och som faktiskt revolutionerar solenergisektorn för större byggnader. Besök oss gärna på mässan i München 8-10 juni - Absolicons plats: B2.111.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Intersolar uppmärksammar Absolicon

2011-06-08
Absolicon är en av tio finalister i Intersolar Award, en prestigefylld utmärkelse från världens största solenergimässa.

- Vi är hedrade över att i mycket hård konkurrens blivit utsedda till ett av världens tio mest intressanta solenergiföretag, kommenterar Absolicons vd Joakim Byström.

Företaget presenterar för första gången sin unika solfångare på en internationell mässa. Över 70.000 besökare väntas till den enorma solenergimässan i München i början av Juni.

- Vi erbjuder nästa generations solenergiprodukter som med koncentrerat solljus genererar både el och värme, berättar Absolicons försäljningschef Stephen Turtor. Dessutom kan solcellerna i vårt system enkelt bytas ut mot mer effektiva i takt med teknikutvecklingen. Vi förväntar oss 50% effektivare solceller inom några år och våra kunder kan då enkelt uppgradera.

Besökarna på Intersolar är i hög utsträckning installationsföretag som söker nya produkter. Absolicons solfångare är utvecklade för stora byggnader som hotell, sjukhus och industrier – en marknad som växer snabbt i Europa och övriga världen.

- Vi förväntar oss komma hem med ett stort antal nya kunder från mässan, avslöjar Joakim Byström. Nomineringen till Intersolar Award kommer leda till att vi kommer at få väldigt många besökare på mässan. Dessutom, har vi har ett unikt erbjudande som ingen kan motstå och som faktiskt revolutionerar solenergisektorn för större byggnader.

Besök oss gärna på mässan i München 8-10 juni - Absolicons plats: B2.111.
Källa: Absolicon

Senaste nyheter