Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Husbyggarkväll i Umeå 29 maj

https://www.klimatsmart.se/images/news/fiskarhedenvillan250x59.jpg

För er som vill bygga och bo i Umeå anordnar Fiskarhedenvillan tillsammans med Handelsbanken i Holmsund en "Husbyggardag". Vi kommer bl. a. att presentera våra hustyper och visa vad det kostar att bygga och bo i Umeå med omnejd. - Banken berättar hur finansieringen ska gå till. - Representant från Wostman som berättar om smarta, snålspolande och energieffektiva produkter som sluter kretsloppet. - Arkitekt skissar på ert drömhus. - Säljare presenterar produktionskostnadskalkyler. - Kontrollansvarig berättar om sin roll. - Obbola Byggservice berättar hur det går till att bygga hus och vad ni kan göra själva för att påverka slutpriset. - Konstruktörer berättar om husets uppbyggnad. - Smetanas design, måleri och kakel visar vårens nyheter på färg/tapet/kakel/klinker. - Handplockat visar Designers Guild. Vi visar ett antal tomter: - Ett unikt läge på Backen nära kyrkan. Tomten ligger i västerläge i den äldsta kärnan av Umeå vackert belägen i ett idylliskt område med närhet till skolor och affärer. Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. - 5 havsnära tomter i Västerfjärden, Obbola med båt- och badplats och tillgång till gemensam bastu. 2 km till skola och affär. Många barnfamiljer och tillgång till skolskjuts. Passa på att träffa oss på Björnvägen 15, onsdagen den 29 maj kl.17. Vi bjuder på enklare förtäring. Välkommen att anmäla er till Fiskarhedenvillan, Emma G. Bornerberg på 090-77 10 30 eller emma.bornerberg@fiskarhedenvillan.se, senast 28 maj. Tveka inte då antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Husbyggarkväll i Umeå 29 maj

2013-05-23
För er som vill bygga och bo i Umeå anordnar Fiskarhedenvillan tillsammans med Handelsbanken i Holmsund en "Husbyggardag". Vi kommer bl. a. att presentera våra hustyper och visa vad det kostar att bygga och bo i Umeå med omnejd.

- Banken berättar hur finansieringen ska gå till.

- Representant från Wostman som berättar om smarta, snålspolande och energieffektiva produkter som sluter kretsloppet.

- Arkitekt skissar på ert drömhus.

- Säljare presenterar produktionskostnadskalkyler.

- Kontrollansvarig berättar om sin roll.

- Obbola Byggservice berättar hur det går till att bygga hus och vad ni kan göra själva för att påverka slutpriset.

- Konstruktörer berättar om husets uppbyggnad.

- Smetanas design, måleri och kakel visar vårens nyheter på färg/tapet/kakel/klinker.

- Handplockat visar Designers Guild.

Vi visar ett antal tomter:

- Ett unikt läge på Backen nära kyrkan. Tomten ligger i västerläge i den äldsta kärnan av Umeå vackert belägen i ett idylliskt område med närhet till skolor och affärer. Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum.

- 5 havsnära tomter i Västerfjärden, Obbola med båt- och badplats och tillgång till gemensam bastu. 2 km till skola och affär. Många barnfamiljer och tillgång till skolskjuts.

Passa på att träffa oss på Björnvägen 15, onsdagen den 29 maj kl.17. Vi bjuder på enklare förtäring. Välkommen att anmäla er till Fiskarhedenvillan, Emma G. Bornerberg på 090-77 10 30 eller emma.bornerberg@fiskarhedenvillan.se, senast 28 maj. Tveka inte då antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller.

Senaste nyheter