Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Hudvård var du än är

https://www.klimatsmart.se/images/news/sommarprodukter250x140.jpg

De perfekta resestorlekarna. Limited Edition: Dr.Hauschka Rengöringsmjölk och Ansiktsvatten i speciell 30 ml utgåva. Dr.Hauschka Hudvård i speciella resestorlekar är ideala att ta med sig på resan! De är även perfekta om man vill lära känna produkten innan man köper en fullstorlek. Dr.Hauschka Rengöringsmjölk: – mild, återfuktande vård. Krämig, tensid-fri Dr.Hauschka Rengöringsmjölk rengör skonsamt torr, känslig och normal hud. Rik jojoba- och mandelolja, getväppling och speciella sädesextrakt skyddar och stärker. Dr.Hauschka Rengöringsmjölk hindrar huden från att torka ut samtidigt som det viktiga hydrolipid skiktet, vilket förser hudcellerna med värdefull fukt och skyddande oljor, bevaras. Huden får en stärkande behandling som förstärker den naturliga elasticiteten och lämnar huden med en smidig och fräsch känsla. Dr.Hauschka Rengöringsmjölk är idealisk för daglig rengöring och är speciellt lämplig för skonsam makeup borttagning. Komplettera med Dr.Hauschka Rengöringscreme för en djuprengörande effekt. Dr.Hauschka Ansiktsvatten: – uppfriskande och svalkande grundläggande vård. Trollhassel är den ”magiska” ingrediensen i Dr.Hauschka Ansiktsvatten. Den stärkande effekten av denna uppfriskande grundläggande vård stimulerar hudens medfödda egenskaper och aktiverar den fuktgivande processen. Trollhassel och getväppling ökar dess energigivande egenskaper. Som en oljefri grundläggande vård stödjer Dr.Hauschka Ansiktsvatten den friska funktionen i huden. På natten ökar den förnyelseförmågan för hud som är torr, känslig eller har benägenhet för rynkor - samtidigt som den under dagen motverkar uttorkning.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Hudvård var du än är

2012-07-01
De perfekta resestorlekarna.

Limited Edition:
Dr.Hauschka Rengöringsmjölk och Ansiktsvatten i speciell 30 ml utgåva.

Dr.Hauschka Hudvård i speciella resestorlekar är ideala att ta med sig på resan! De är även perfekta om man vill lära känna produkten innan man köper en fullstorlek.

Dr.Hauschka Rengöringsmjölk:
– mild, återfuktande vård. Krämig, tensid-fri Dr.Hauschka Rengöringsmjölk rengör skonsamt torr, känslig och normal hud. Rik jojoba- och mandelolja, getväppling och speciella sädesextrakt skyddar och stärker. Dr.Hauschka Rengöringsmjölk hindrar huden från att torka ut samtidigt som det viktiga hydrolipid skiktet, vilket förser hudcellerna med värdefull fukt och skyddande oljor, bevaras. Huden får en stärkande behandling som förstärker den naturliga elasticiteten och lämnar huden med en smidig och fräsch känsla. Dr.Hauschka Rengöringsmjölk är idealisk för daglig rengöring och är speciellt lämplig för skonsam makeup borttagning. Komplettera med Dr.Hauschka Rengöringscreme för en djuprengörande effekt.

Dr.Hauschka Ansiktsvatten:
– uppfriskande och svalkande grundläggande vård. Trollhassel är den ”magiska” ingrediensen i Dr.Hauschka Ansiktsvatten. Den stärkande effekten av denna uppfriskande grundläggande vård stimulerar hudens medfödda egenskaper och aktiverar den fuktgivande processen. Trollhassel och getväppling ökar dess energigivande egenskaper. Som en oljefri grundläggande vård stödjer Dr.Hauschka Ansiktsvatten den friska funktionen i huden. På natten ökar den förnyelseförmågan för hud som är torr, känslig eller har benägenhet för rynkor - samtidigt som den under dagen motverkar uttorkning.
Källa: Dr. Hauschka

Senaste nyheter