Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Hjärtliga gåvor till alla hjärtans dag

https://www.klimatsmart.se/images/news/hearts250x200.jpg

Snart är det dags igen, för kärlekens dag! Trots all kommersiell köphets kring denna dag måste vi ändå säga att vi känner lite extra värme för alla hjärtans dag. För oss handlar det inte om att köpa finaste presenten, utan snarare om att sprida extra mycket kärlek omkring sig. För dig som ändå gärna vill visa din kärlek genom en gåva har vi lite tips på gröna gåvor som även slår ett slag för miljön. - Till frugan Vi är nästan övertygade om att alla kvinnor gillar att bli lite bortskämda och ompysslade. Vad är då bättre än en härlig massage eller ansiktsbehandling? Bor ni i Stockholm skulle vi vilja rekommendera Ellinor Mannbergs salong där Ellinor utför helt ekologiska behandlingar till ett rimligt pris. Vi kan nästan garantera att det blir väldigt uppskattat hos frugan! - Till mannen Vägen till mannens hjärta går genom magen, som man brukar säga. Så varför inte anordna en egen liten chokladprovning hemma i vardagsrummet? Köp hem massa härlig ekologisk choklad med olika smaker och konsistenser, och njut! Lite lyxigare ekologisk choklad finns ofta att köpa på små chokladbutiker, men även webbutiken Grön Gåva har flera olika sorter att välja mellan. - Till vännen Vi tycker att det är minst lika viktigt att visa uppskattning till sina vänner, och alla hjärtans dag är ett utmärkt tillfälle för det! Sanningen är att ett handskrivet kort ibland är så mycket mer uppskattat än en present, i alla fall enligt oss. Och det roligaste är ju ändå att göra ett helt eget kort. Det gör det hela så mycket personligare. Gå till din närmsta bokhandel och köp vanligt miljövänligt papper, sedan är det bara låta fantasin flöda!

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Hjärtliga gåvor till alla hjärtans dag

2013-02-11
Snart är det dags igen, för kärlekens dag! Trots all kommersiell köphets kring denna dag måste vi ändå säga att vi känner lite extra värme för alla hjärtans dag. För oss handlar det inte om att köpa finaste presenten, utan snarare om att sprida extra mycket kärlek omkring sig. För dig som ändå gärna vill visa din kärlek genom en gåva har vi lite tips på gröna gåvor som även slår ett slag för miljön.

- Till frugan
Vi är nästan övertygade om att alla kvinnor gillar att bli lite bortskämda och ompysslade. Vad är då bättre än en härlig massage eller ansiktsbehandling? Bor ni i Stockholm skulle vi vilja rekommendera Ellinor Mannbergs salong där Ellinor utför helt ekologiska behandlingar till ett rimligt pris. Vi kan nästan garantera att det blir väldigt uppskattat hos frugan!

- Till mannen
Vägen till mannens hjärta går genom magen, som man brukar säga. Så varför inte anordna en egen liten chokladprovning hemma i vardagsrummet? Köp hem massa härlig ekologisk choklad med olika smaker och konsistenser, och njut! Lite lyxigare ekologisk choklad finns ofta att köpa på små chokladbutiker, men även webbutiken Grön Gåva har flera olika sorter att välja mellan.

- Till vännen
Vi tycker att det är minst lika viktigt att visa uppskattning till sina vänner, och alla hjärtans dag är ett utmärkt tillfälle för det! Sanningen är att ett handskrivet kort ibland är så mycket mer uppskattat än en present, i alla fall enligt oss. Och det roligaste är ju ändå att göra ett helt eget kort. Det gör det hela så mycket personligare. Gå till din närmsta bokhandel och köp vanligt miljövänligt papper, sedan är det bara låta fantasin flöda!

Ellinor Mannbergs salong: ellinormannberg.com/
Grön Gåva: www.grongava.se/

Skrivet av Josefine Grahn på bloggen En lagom dos grönt.

Senaste nyheter