Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Helenius utvecklar energiteknikområdet

https://www.klimatsmart.se/images/news/helenius220x125.jpg

Helenius driver idag flera stora energieffektiviseringsprojekt och satsar samtidigt ytterligare inom energiteknikområdet för att kunna åstadkomma ännu effektivare energilösningar för fastigheter och kommersiella lokaler. Som ett led i satsningen på energiteknik breddar företaget sin kompetens genom att anställa Ray Symes, som tidigare varit verksam inom Imek VVS AB. Ray Symes kommer att ha rollen som gruppchef för den energi- och vvs-teknikgrupp som bildats för att ytterligare vässa Helenius kompetens inom området. - Målet är förstås att skapa ytterligare energieffektiva lösningar för våra kunder, säger Ray Symes. Ray Symes har gedigen erfarenhet bland annat som projektledare inom energi, miljö, vvs och om-, till-, och nybyggnationer, men även av utredningar. - Jag ser Helenius som ett företag med definierade framtidsvisioner, hög kompetens, hög kvalitet och fint rykte i branschen. Ett företag som vill utvecklas inom energi och miljö med stort bibehållet kundfokus. Att jag kommer vara en de av den här utvecklingen känns väldig spännande, säger Ray Symes. Helenius vd Arne Wallström är nöjd att utvecklingen inom energiteknik konkretiseras ytterligare genom rekryteringen. - Helenius har redan kommit långt inom energiteknik, men vi siktar högre. Som konsulter har vi ansvar för att projektera energisnåla system och att visa kunden de positiva effekterna av olika systemval, med hänsyn till energi, miljö, ekonomi och funktion. Det känns oerhört stimulerande att fördjupa oss på det här sättet, och det svarar väl mot de krav som marknaden ställer. För mer information kontakta: Arne Wallström, vd Helenius, 08-625 22 19, 0708-26 55 01 Ray Symes, 08-625 22 50

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Helenius utvecklar energiteknikområdet

2010-01-20
Helenius driver idag flera stora energieffektiviseringsprojekt och satsar samtidigt ytterligare inom energiteknikområdet för att kunna åstadkomma ännu effektivare energilösningar för fastigheter och kommersiella lokaler.

Som ett led i satsningen på energiteknik breddar företaget sin kompetens genom att anställa Ray Symes, som tidigare varit verksam inom Imek VVS AB. Ray Symes kommer att ha rollen som gruppchef för den energi- och vvs-teknikgrupp som bildats för att ytterligare vässa Helenius kompetens inom området.

- Målet är förstås att skapa ytterligare energieffektiva lösningar för våra kunder, säger Ray Symes.

Ray Symes har gedigen erfarenhet bland annat som projektledare inom energi, miljö, vvs och om-, till-, och nybyggnationer, men även av utredningar.

- Jag ser Helenius som ett företag med definierade framtidsvisioner, hög kompetens, hög kvalitet och fint rykte i branschen. Ett företag som vill utvecklas inom energi och miljö med stort bibehållet kundfokus. Att jag kommer vara en de av den här utvecklingen känns väldig spännande, säger Ray Symes.

Helenius vd Arne Wallström är nöjd att utvecklingen inom energiteknik konkretiseras ytterligare genom rekryteringen.

- Helenius har redan kommit långt inom energiteknik, men vi siktar högre. Som konsulter har vi ansvar för att projektera energisnåla system och att visa kunden de positiva effekterna av olika systemval, med hänsyn till energi, miljö, ekonomi och funktion. Det känns oerhört stimulerande att fördjupa oss på det här sättet, och det svarar väl mot de krav som marknaden ställer.

För mer information kontakta:
Arne Wallström, vd Helenius, 08-625 22 19, 0708-26 55 01
Ray Symes, 08-625 22 50
Källa: Helenius

Senaste nyheter