Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Hälsosam hud med torrborstning

https://www.klimatsmart.se/images/news/1650-3-hydrea-wsh13nh-bristle-z.jpg

Torrborstning - ett enkelt sätt till strålande vacker hy. Din huds förmåga att transportera ut gifter är av högsta vikt för både kropp och hy. Med torrborstning stimulerar du den processen vilket leder till ett friskare och hälsosammare du, inifrån och ut. Hur torrborsta? - Borsta hela kroppen med mjuka cirklande rörelser före varje dusch. - Börja nedifrån och arbeta uppåt i cirklande rörelser mot hjärtat. - Det tar bara någon minut att borsta hela kroppen och resultatet är helt klart värt den lilla tid det tar. - Skrubba lite extra på problemområden som t.ex. lår och rumpa som ofta får celluliter. Vilken borste passar till torrborstning? Hård eller mjuk? En borste till torrborstning ska vara olika hård beroende på hur känslig hy du har. Om din hy lätt blir röd och irriterad väljer du en borste som är lite mjukare. Är din hy vanligtvis ganska tålig tar du en hårdare. Några av våra borstsorter finns att välja med olika hårdhet: - Hydrea London Professional Body Brush med avtagbart handtag - Hydrea London Professional Body Brush - Iris Hantverk Badborste med handtag Handtag eller ej? De runda borstarna som är utan handtag är absolut enklast att torrborsta med eftersom du får ett bra och fast grepp som gör det lätt att massera runt borsten på huden. - Iris Hantverk Badborste med Knopp - Hydrea London Detox Massage Brush Om du har svårt för att nå ner till fötterna och bak på ryggen så är det naturligtvis lättare med en borste med handtag. Vi har både runda och ovala borstar och de runda är enklare att göra de cirklnade, masserande rörelserna med. Vi har även en borste som har avtagbart handtag så att du får allt i ett. - Hydrea London Professional Body Brush med avtagbart handtag.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Hälsosam hud med torrborstning

2012-06-11
Torrborstning - ett enkelt sätt till strålande vacker hy.

Din huds förmåga att transportera ut gifter är av högsta vikt för både kropp och hy. Med torrborstning stimulerar du den processen vilket leder till ett friskare och hälsosammare du, inifrån och ut.

Hur torrborsta?
- Borsta hela kroppen med mjuka cirklande rörelser före varje dusch.
- Börja nedifrån och arbeta uppåt i cirklande rörelser mot hjärtat.
- Det tar bara någon minut att borsta hela kroppen och resultatet är helt klart värt den lilla tid det tar.
- Skrubba lite extra på problemområden som t.ex. lår och rumpa som ofta får celluliter.

Vilken borste passar till torrborstning? Hård eller mjuk?
En borste till torrborstning ska vara olika hård beroende på hur känslig hy du har. Om din hy lätt blir röd och irriterad väljer du en borste som är lite mjukare. Är din hy vanligtvis ganska tålig tar du en hårdare. Några av våra borstsorter finns att välja med olika hårdhet:

- Hydrea London Professional Body Brush med avtagbart handtag
- Hydrea London Professional Body Brush
- Iris Hantverk Badborste med handtag

Handtag eller ej?
De runda borstarna som är utan handtag är absolut enklast att torrborsta med eftersom du får ett bra och fast grepp som gör det lätt att massera runt borsten på huden.

- Iris Hantverk Badborste med Knopp
- Hydrea London Detox Massage Brush

Om du har svårt för att nå ner till fötterna och bak på ryggen så är det naturligtvis lättare med en borste med handtag. Vi har både runda och ovala borstar och de runda är enklare att göra de cirklnade, masserande rörelserna med.

Vi har även en borste som har avtagbart handtag så att du får allt i ett.
- Hydrea London Professional Body Brush med avtagbart handtag.
Foto: Swedish Beauty Factory

Senaste nyheter