Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Världens mest ekovänliga hudvård för barn

https://www.klimatsmart.se/images/news/weleda-barn250x228.jpg

Weleda utsågs under 2018 till världens mest ekovänliga hudvårdsmärke för barn. I mer än 50 år har vi, i samarbete med barnmorskor och med hjälp av den innovation och kraft som finns i naturen, tillverkat naturlig ekologisk hudvård för baby och barn som är ekologiskt certifierad och fri från syntetisk doft-, färg- och konserveringsmedel. Våra produkter innehåller inga GMO-ingredienser, mineraloljor, silikoner eller parabener. - Jag är verkligen stolt över att vi på Weleda kan erbjuda kvalitetsmedvetna föräldrar effektiva, skonsamma och välbeprövade produkter, som dessutom är helt naturliga. I många europeiska länder är vår Calendula-serie den mest rekommenderade produktserien inom babyvård. säger Anders Tengelin, VD Weleda Norden. Till vår milda hudvårdsserie för barn använder vi noggrant utvalda näringsrika ingredienser med vårdande egenskaper, bland annat ringblomma som är en av de mest mångsidiga och effektiva läkeväxterna för hudens naturliga hälsa. Blommans höga innehåll av näringsämnen är särskilt värdefullt för återbildning av skadad hud. - Vår forskning kring läkeväxter och deras unika förmåga att hjälpa ömtålig hud, har gett oss oslagbara produkter till bebisar. Att vi dessutom alltid ger tillbaka till naturen i form av exempelvis odlingar som främjar biologisk mångfald och rättvisa villkor genom hela produktionskedjan är delvis anledningen till att vi vunnit det här priset, säger Anders Tengelin. The Beauty Shortlist Mama & Baby Awards är en internationell hudvårdstävling där en jury testar ett stort utbud av hudvårdsprodukter inom naturlig hudvård, speciellt anpassade för mammor och barn.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Gita Ljunggren

Dela på Facebook

Världens mest ekovänliga hudvård för barn

2019-03-10
Weleda utsågs under 2018 till världens mest ekovänliga hudvårdsmärke för barn. I mer än 50 år har vi, i samarbete med barnmorskor och med hjälp av den innovation och kraft som finns i naturen, tillverkat naturlig ekologisk hudvård för baby och barn som är ekologiskt certifierad och fri från syntetisk doft-, färg- och konserveringsmedel. Våra produkter innehåller inga GMO-ingredienser, mineraloljor, silikoner eller parabener.

- Jag är verkligen stolt över att vi på Weleda kan erbjuda kvalitetsmedvetna föräldrar effektiva, skonsamma och välbeprövade produkter, som dessutom är helt naturliga. I många europeiska länder är vår Calendula-serie den mest rekommenderade produktserien inom babyvård. säger Anders Tengelin, VD Weleda Norden.

Till vår milda hudvårdsserie för barn använder vi noggrant utvalda näringsrika ingredienser med vårdande egenskaper, bland annat ringblomma som är en av de mest mångsidiga och effektiva läkeväxterna för hudens naturliga hälsa. Blommans höga innehåll av näringsämnen är särskilt värdefullt för återbildning av skadad hud.

- Vår forskning kring läkeväxter och deras unika förmåga att hjälpa ömtålig hud, har gett oss oslagbara produkter till bebisar. Att vi dessutom alltid ger tillbaka till naturen i form av exempelvis odlingar som främjar biologisk mångfald och rättvisa villkor genom hela produktionskedjan är delvis anledningen till att vi vunnit det här priset, säger Anders Tengelin.

The Beauty Shortlist Mama & Baby Awards är en internationell hudvårdstävling där en jury testar ett stort utbud av hudvårdsprodukter inom naturlig hudvård, speciellt anpassade för mammor och barn.
Källa: Weleda

Senaste nyheter