Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Gröna gåvor till världens bästa pappa

https://www.klimatsmart.se/images/news/farsdagkort250x334.jpg

Pappa, pappsen, far, farsan, ja kärt barn har många namn. På söndag är det dags att hedra våra nallebjörnar lite extra mycket. Och självklart vill vi på redaktionen dela med oss av våra bästa gröna present- tips! Har du inte möjlighet att åka till pappa? Skicka ett kort med en liten personlig hälsning. Det brukar vara väldigt uppskattat! Anneko design har superfina miljövänliga kort som du kan beställa på deras hemsida. Varför inte slå på stort och bjuda på en upplevelse som utan tvekan ger minnen för livet. På Box experience kan du välja mellan ett antal miljövänliga upplevelser, allt från fiske till takvandring. Ett annat smart present-tips, som innebär att du faktiskt inte behöver köpa något, är att skriva små värde-lappar med olika saker på. Exemplvis kan du skriva ”massage 30 min” på en lapp som pappa kan ta fram när han vill och då få sin 30 minuters massage. Låt fantasin flöda! Kalsonger är väl ändå en ganska klassisk pappa-present. Det behövs ju alltid, eller hur! På Greentex kan du beställa snygga och stilrena kalsonger av bambu. Till sist, för tidsoptimisten som är ute i sista minuten och inte hinner köpa något har vi ett bra tips. Något som vi vet är väldigt uppskattat är en traditionell frukost på sängen! Lyxa till det lite extra med kaffe, juice, härlig frukt och mackor med alla sorters pålägg, gärna ekologiskt såklart. Skrivet av Josefine Grahn på bloggen En lagom dos grönt.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Gröna gåvor till världens bästa pappa

2011-11-08
Pappa, pappsen, far, farsan, ja kärt barn har många namn. På söndag är det dags att hedra våra nallebjörnar lite extra mycket. Och självklart vill vi på redaktionen dela med oss av våra bästa gröna present- tips!

Har du inte möjlighet att åka till pappa? Skicka ett kort med en liten personlig hälsning. Det brukar vara väldigt uppskattat! Anneko design har superfina miljövänliga kort som du kan beställa på deras hemsida.

Varför inte slå på stort och bjuda på en upplevelse som utan tvekan ger minnen för livet. På Box experience kan du välja mellan ett antal miljövänliga upplevelser, allt från fiske till takvandring.

Ett annat smart present-tips, som innebär att du faktiskt inte behöver köpa något, är att skriva små värde-lappar med olika saker på. Exemplvis kan du skriva ”massage 30 min” på en lapp som pappa kan ta fram när han vill och då få sin 30 minuters massage. Låt fantasin flöda!

Kalsonger är väl ändå en ganska klassisk pappa-present. Det behövs ju alltid, eller hur! På Greentex kan du beställa snygga och stilrena kalsonger av bambu.

Till sist, för tidsoptimisten som är ute i sista minuten och inte hinner köpa något har vi ett bra tips. Något som vi vet är väldigt uppskattat är en traditionell frukost på sängen! Lyxa till det lite extra med kaffe, juice, härlig frukt och mackor med alla sorters pålägg, gärna ekologiskt såklart.

Skrivet av Josefine Grahn på bloggen En lagom dos grönt.

Länkar:
- Anneko Design: www.anneko.se/
- Box experience: www.boxexperience.com/sv/artiklar/vara-upplevelser/miljomarkta-upplevelser-/index.html
- Greentex: www.greentex.se/underklader/kalsonger/

Senaste nyheter