Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Grön Interiör - bra ekologisk inredning

https://www.klimatsmart.se/images/news/gita200x300.jpg

Det svåraste som funnits på vår resa att sätta grönare knutar på huset och kanter på livet har varit interiören i hemmet tycker jag. Det är så svårt att abstrahera från massproducerat, lättillgängligt och de låga priser som det tänket erbjuder… och också att hitta bra och samtidigt snygga möbler och annat som har potentialen att skapa just vårt personliga hem. Att inte behöva vara styrd av en stämpel om och runt det gröna som tyvärr fortfarande är alltför genomsyrande både stil-, funktions och materialmässigt. Jag har dock hittat ett företag som på många plan tillgodoser mina krav för basen i hemmet och det heter Grön Interiör. De är ett företag som enligt sin egen presentationstext på ett genuint sätt”…vill vara rädda om vår planet, om alla djur och människor som bor på den…” Så här skriver de om sig själva och sina produkter… ”Våra produkter är inte tillverkade av återanvända petroleumprodukter (plast, akryl, nylon mm) eller andra giftiga material, utan av rena naturmaterial. För oss är det även en självklarhet att produktionen sker utan skövling och djurplågeri, och där personalen i hela produktionskedjan har bra arbetsvillkor. Detta är vårt recept på en hållbar utveckling…” Jag letade efter meditationskuddar till min kursverksamhet och fick ett tips om Grön Interiör. Fixade en kudde och blev supernöjd. Nu kommer jag beställa fler kuddar till verksamheten och några till vårt hem då de är mycket funktionella, sköna och samtidigt snygga att se på. De är verkligen min stil… Eller vad tycker du? Det är underbart att sitta och meditera på en kudde som är gjord med så mycket omsorg, är så skön och som dess utom är en vacker del av rummet när jag sedan öppnar ögonen. Kan bara föreställa mig hur det skulle vara att sova på en madrass fylld med naturgummi och kokos eller lammull… eller en kudde fylld med kamelull… Allt detta och mycket mer kan man få på Grön Interiör. Jag vill varmt rekommendera ett besök antingen på hemsidan och nätbutiken eller i deras butik på Renstiernas gata 19 på söder i Stockholm. Jens Ljunggren Ekosvensson.se Ekosvensson är ett projekt som utforskar och inspirerar kring hur man som en helt vanlig familj i ett helt vanligt hus kan leva mer miljövänligt och klimatsmart. Läs mer på www.ekosvensson.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Grön Interiör - bra ekologisk inredning

2012-06-23
Har fått en meditationskudde
från Grön Interiör.
Det svåraste som funnits på vår resa att sätta grönare knutar på huset och kanter på livet har varit interiören i hemmet tycker jag. Det är så svårt att abstrahera från massproducerat, lättillgängligt och de låga priser som det tänket erbjuder… och också att hitta bra och samtidigt snygga möbler och annat som har potentialen att skapa just vårt personliga hem. Att inte behöva vara styrd av en stämpel om och runt det gröna som tyvärr fortfarande är alltför genomsyrande både stil-, funktions och materialmässigt.

Jag har dock hittat ett företag som på många plan tillgodoser mina krav för basen i hemmet och det heter Grön Interiör. De är ett företag som enligt sin egen presentationstext på ett genuint sätt”…vill vara rädda om vår planet, om alla djur och människor som bor på den…”

Så här skriver de om sig själva och sina produkter…

”Våra produkter är inte tillverkade av återanvända petroleumprodukter (plast, akryl, nylon mm) eller andra giftiga material, utan av rena naturmaterial. För oss är det även en självklarhet att produktionen sker utan skövling och djurplågeri, och där personalen i hela produktionskedjan har bra arbetsvillkor. Detta är vårt recept på en hållbar utveckling…”

Jag letade efter meditationskuddar till min kursverksamhet och fick ett tips om Grön Interiör. Fixade en kudde och blev supernöjd. Nu kommer jag beställa fler kuddar till verksamheten och några till vårt hem då de är mycket funktionella, sköna och samtidigt snygga att se på. De är verkligen min stil…

Eller vad tycker du?

Det är underbart att sitta och meditera på en kudde som är gjord med så mycket omsorg, är så skön och som dess utom är en vacker del av rummet när jag sedan öppnar ögonen. Kan bara föreställa mig hur det skulle vara att sova på en madrass fylld med naturgummi och kokos eller lammull… eller en kudde fylld med kamelull…

Allt detta och mycket mer kan man få på Grön Interiör. Jag vill varmt rekommendera ett besök antingen på hemsidan och nätbutiken eller i deras butik på Renstiernas gata 19 på söder i Stockholm.

Jens Ljunggren
Ekosvensson.se

Ekosvensson är ett projekt som utforskar och inspirerar kring hur man som en helt vanlig familj i ett helt vanligt hus kan leva mer miljövänligt och klimatsmart. Läs mer på www.ekosvensson.se.

Grön Interiör: www.groninterior.se/

Senaste nyheter