Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Grön el i Sveriges bygdegårdar

https://www.klimatsmart.se/images/news/husi250x246.jpg

Nordic Green Energy är glada för att ha fått förnyat förtroende att fortsätta med det givande samarbetet med Bygdegårdarna. Samarbetet innebär att alla Bygdegårdar och föreningar samt alla medlemmar garanteras förmånliga gröna elavtal - både för ekonomi och image. Men kanske viktigast av allt: Nordic Green Energys elavtal är förmånliga för vår natur! Ett av de viktigaste valen en klimatsmart fastighet eller ett hem kan göra är valet av elavtal. Idag har många föreningar ett genomgående miljötänk i sin verksamhet. Att miljöcertifiera elen i Bygdegårdarna och samtidigt erbjuda medlemmarna gröna elavtal ger således ytterligare möjlighet att uppnå ett fullbordat miljökoncept. - Det här en bra möjlighet för bygdegårdsrörelsen att köpa grön el till ett bra pris. Eftersom en del av månadsavgiften går tillbaka till Bygdegårdarnas Riksförbund och ytterligare en del går tillbaka till distriktet där elabonnenten är hemmahörande är det också en möjlighet för medlemmarna att stötta förbundet på central likväl som på lokal nivå, säger Bygdegårdarnas Riksförbunds förbundssekreterare Monica Eriksson Nordic Green Energy arbetar proaktivt med miljöarbetet och hjälper gärna till med spartips för energiförbrukningen samt ger regelbunden återkoppling gällande kundernas förbrukning. Genom att hålla koll på energiförbrukningen kan man göra en insats för miljön samtidigt som man kan sänka sina elkostnader. Det kan bli stora pengar på ett år då man ju även slipper betala moms, energiskatt och elcertifikatavgift på den el man sparar in. - Vi vet att många uppfattar elmarknaden som krånglig och att man därför drar sig för att sätta sig in i sitt elavtal. Våra kunder ska känna sig trygga med att vi på Nordic Green Energy är kunniga på el och att vi alltid strävar efter att göra alla möten med oss enkla och tydliga, allt ifrån processen att teckna elavtal och förstå elfakturan till dialogen med oss, säger Nordic Green Energys Försäljnings- och Marknadschef Mia Lekberg. Nordic Green Energys mission är nu att hjälpa fler att byta till förnybar energi. Med ett gemensamt engagemang kan en total energiomställning från kärnkraft och fossila bränslen till förnybart bli möjlig! För mer information, kontakta: Jan Inge Johnsen, vd, 072-717 53 22, jan.johnsen@nordicgreen.se Mia Lekberg, 070-810 65 11, mia.lekberg@nordicgreen.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Grön el i Sveriges bygdegårdar

2013-03-18
Nordic Green Energy är glada för att ha fått förnyat förtroende att fortsätta med det givande samarbetet med Bygdegårdarna. Samarbetet innebär att alla Bygdegårdar och föreningar samt alla medlemmar garanteras förmånliga gröna elavtal - både för ekonomi och image. Men kanske viktigast av allt: Nordic Green Energys elavtal är förmånliga för vår natur!

Ett av de viktigaste valen en klimatsmart fastighet eller ett hem kan göra är valet av elavtal. Idag har många föreningar ett genomgående miljötänk i sin verksamhet. Att miljöcertifiera elen i Bygdegårdarna och samtidigt erbjuda medlemmarna gröna elavtal ger således ytterligare möjlighet att uppnå ett fullbordat miljökoncept.

- Det här en bra möjlighet för bygdegårdsrörelsen att köpa grön el till ett bra pris. Eftersom en del av månadsavgiften går tillbaka till Bygdegårdarnas Riksförbund och ytterligare en del går tillbaka till distriktet där elabonnenten är hemmahörande är det också en möjlighet för medlemmarna att stötta förbundet på central likväl som på lokal nivå, säger Bygdegårdarnas Riksförbunds förbundssekreterare Monica Eriksson

Nordic Green Energy arbetar proaktivt med miljöarbetet och hjälper gärna till med spartips för energiförbrukningen samt ger regelbunden återkoppling gällande kundernas förbrukning. Genom att hålla koll på energiförbrukningen kan man göra en insats för miljön samtidigt som man kan sänka sina elkostnader. Det kan bli stora pengar på ett år då man ju även slipper betala moms, energiskatt och elcertifikatavgift på den el man sparar in.

- Vi vet att många uppfattar elmarknaden som krånglig och att man därför drar sig för att sätta sig in i sitt elavtal. Våra kunder ska känna sig trygga med att vi på Nordic Green Energy är kunniga på el och att vi alltid strävar efter att göra alla möten med oss enkla och tydliga, allt ifrån processen att teckna elavtal och förstå elfakturan till dialogen med oss, säger Nordic Green Energys Försäljnings- och Marknadschef Mia Lekberg.

Nordic Green Energys mission är nu att hjälpa fler att byta till förnybar energi. Med ett gemensamt engagemang kan en total energiomställning från kärnkraft och fossila bränslen till förnybart bli möjlig!

För mer information, kontakta:
Jan Inge Johnsen, vd, 072-717 53 22, jan.johnsen@nordicgreen.se
Mia Lekberg, 070-810 65 11, mia.lekberg@nordicgreen.se.

Senaste nyheter