Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Green Solutionsmagasin Cop15 12-13 dec

https://www.klimatsmart.se/images/news/cleantech250x112.gif

I samband med klimatmötet i Köpenhamn så lanseras det nya magasinet Green Solutions from Sweden volume 2. Detta på mässan Bright Green Expo där Sverige marknadsför sig gemensamt under Symbio City varumärket. Magasinet kommer även att marknadsföras i CleanTech Region´s och Framtidens bioraffinaderi´s gemensamma monter och delas ut till besökare, utställare och delegater som deltar på klimatmötet. Under 2010 första del så kommer Green Solutions from Sweden magasinet att distribueras till utvalda målgrupper i världen som Svenska ambassader, Exportrådskontor, ISA (invest in Sweden agency) samt även i Sverige till utländska ambassader. Målet är att väcka intresse och skapa mer exportaffärer för Svenska miljöteknikföretag. Första numret av magasinet har mottagits mycket väl både i Sverige och världen, där flera ambassader har förbeställt det nya volume 2 magasinet. Kontakter med intresserade köpare från hela världen har skapats, även riskkapitalet har visat stort intresse. Det visar på den stora potential CleanTech (som miljöteknik kallas internationellt) har och uppskattningar görs bland annat i en rapport som bedömer marknaden till 33 trilliarder 2020 (21 nollor). Green Solutions from Sweden magasinet är ett initiativ från CleanTech Region Solutions, som hjälper företag och organisationer med att öka försäljning och marknadsföring av gröna miljötekniska lösningar på export genom rådgivning och aktiviteter. 21-22 januari 2010 i Åre så hålls konferensen ”Framgång genom Cleantech” med bl.a Ewa Björling som huvudtalare. Konferensen hålls på Holiday Club som har erhållit svanen märkning och tillsammans med Åreföretagarna arbetar med en hållbar turistort 2020. Läs magasinet online här: www.cleantechregion.com/inspiration.html För ytterligare information, kontakta; Lars Ling, projektledare Clean Tech Region, Handelskammaren, 070-299 40 41, lars.ling@midchamber.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Green Solutionsmagasin Cop15 12-13 dec

2010-01-20
I samband med klimatmötet i Köpenhamn så lanseras det nya magasinet Green Solutions from Sweden volume 2. Detta på mässan Bright Green Expo där Sverige marknadsför sig gemensamt under Symbio City varumärket.

Magasinet kommer även att marknadsföras i CleanTech Region´s och Framtidens bioraffinaderi´s gemensamma monter och delas ut till besökare, utställare och delegater som deltar på klimatmötet.

Under 2010 första del så kommer Green Solutions from Sweden magasinet att distribueras till utvalda målgrupper i världen som Svenska ambassader, Exportrådskontor, ISA (invest in Sweden agency) samt även i Sverige till utländska ambassader. Målet är att väcka intresse och skapa mer exportaffärer för Svenska miljöteknikföretag.

Första numret av magasinet har mottagits mycket väl både i Sverige och världen, där flera ambassader har förbeställt det nya volume 2 magasinet. Kontakter med intresserade köpare från hela världen har skapats, även riskkapitalet har visat stort intresse. Det visar på den stora potential CleanTech (som miljöteknik kallas internationellt) har och uppskattningar görs bland annat i en rapport som bedömer marknaden till 33 trilliarder 2020 (21 nollor).

Green Solutions from Sweden magasinet är ett initiativ från CleanTech Region Solutions, som hjälper företag och organisationer med att öka försäljning och marknadsföring av gröna miljötekniska lösningar på export genom rådgivning och aktiviteter.

21-22 januari 2010 i Åre så hålls konferensen ”Framgång genom Cleantech” med bl.a Ewa Björling som huvudtalare. Konferensen hålls på Holiday Club som har erhållit svanen märkning och tillsammans med Åreföretagarna arbetar med en hållbar turistort 2020.

Läs magasinet online här: www.cleantechregion.com/inspiration.html

För ytterligare information, kontakta;

Lars Ling, projektledare Clean Tech Region, Handelskammaren, 070-299 40 41, lars.ling@midchamber.se

Senaste nyheter