Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Grand Hôtel energieffektiviseras

https://www.klimatsmart.se/images/news/grandhotel221x74.jpg

Projektet Sustainable Hotel startade i augusti 2009. Syftet är dels att göra Grand Hôtel till ett föredöme för energieffektivisering inom servicesektorn, dels att dra generella slutsatser om energieffektivisering i krävande miljöer. En specialdesignad version av Flexolvits Mestro Lite har till detta projekt utvecklats för att visualisera projektet för anställda och gäster, där bildskärmar kommer att placeras i entrén och i personalutrymmen. Projektet pågår under 2011 med totalt ett trettiotal olika åtgärder som vidtas och Grand Hôtels energianvändning skall minskas med upp till 25 procent. Projektet drivs av Grand Hôtel och dess fastighetsförvaltare Campido tillsammans med SUST. Fagerhult och ÅF medverkar i projektet med respektive företags expertis gällande energieffektivisering. Projektet stöds av Energimyndigheten. "Flexolvit är stolta att få samarbeta med Grand Hôtel och Sustainable Innovation", säger Patric Karlsson, VD för Flexolvit. "Detta ger oss en starkt profilerad kund som påvisar fördelarna med Mestro på bästa möjliga sätt." "Att kunna visa detta projekt med hjälp av Mestro Lite ger oss maximalt genomslag för detta projekt" säger Mats Kjellberg, Campido fastighetsförvaltning och fortsätter, "Flexolvits produkter ger oss möjlighet att fortsätta spara på vår energikonsumtion och fortsatt ligga i framkant gentemot våra kunder". "Flexolvits Mestro Lite är det bästa vi sett på marknaden för att visualisera och åskådliggöra energisituationen i en fastighet", säger Robert Roos, Projektledare på SUST och fortsätter, "Genom att installera Mestro och Mestro Lite kommer vi att kunna säkerställa de besparingar vi planerat."

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Grand Hôtel energieffektiviseras

2011-03-07
Projektet Sustainable Hotel startade i augusti 2009. Syftet är dels att göra Grand Hôtel till ett föredöme för energieffektivisering inom servicesektorn, dels att dra generella slutsatser om energieffektivisering i krävande miljöer. En specialdesignad version av Flexolvits Mestro Lite har till detta projekt utvecklats för att visualisera projektet för anställda och gäster, där bildskärmar kommer att placeras i entrén och i personalutrymmen.

Projektet pågår under 2011 med totalt ett trettiotal olika åtgärder som vidtas och Grand Hôtels energianvändning skall minskas med upp till 25 procent. Projektet drivs av Grand Hôtel och dess fastighetsförvaltare Campido tillsammans med SUST. Fagerhult och ÅF medverkar i projektet med respektive företags expertis gällande energieffektivisering. Projektet stöds av Energimyndigheten.

"Flexolvit är stolta att få samarbeta med Grand Hôtel och Sustainable Innovation", säger Patric Karlsson, VD för Flexolvit. "Detta ger oss en starkt profilerad kund som påvisar fördelarna med Mestro på bästa möjliga sätt."

"Att kunna visa detta projekt med hjälp av Mestro Lite ger oss maximalt genomslag för detta projekt" säger Mats Kjellberg, Campido fastighetsförvaltning och fortsätter, "Flexolvits produkter ger oss möjlighet att fortsätta spara på vår energikonsumtion och fortsatt ligga i framkant gentemot våra kunder".

"Flexolvits Mestro Lite är det bästa vi sett på marknaden för att visualisera och åskådliggöra energisituationen i en fastighet", säger Robert Roos, Projektledare på SUST och fortsätter, "Genom att installera Mestro och Mestro Lite kommer vi att kunna säkerställa de besparingar vi planerat."

Senaste nyheter