Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Genombrott för Parans Solar Lighting

https://www.klimatsmart.se/images/news/parans250x24.png

Parans Solar Lighting AB, som erbjuder solljus för inomhusmiljöer genom ett system som fångar in och leder vidare solens strålar, har fått en stororder från USA. Det är Wasco Products, Inc, som är en av de ledande och största aktörerna i USA inom lösningar för naturligt ljus, som lagt en order på 50 solljussystem till ett ordervärde av 1,7 miljoner kronor. För Göteborgsbaserade Parans Solar Lighting, som är noterat på Aktietorget, är detta den enskilt största ordern någonsin. – Ordern och det långsiktiga samarbete med Wasco, som vi nu har inlett, är ett klart genombrott för oss på den internationella marknaden och en mycket stark bekräftelse för vårt arbete, säger Nils Nilsson, vd för Parans. Parans har under tio år utvecklat, marknadsfört och sålt paranssystem över hela världen. Systemen består av en eller flera mottagare, som följer solen och är placerade på taket, fiberkablar som leder in solens strålar och en eller flera armaturer. 

 – Wasco, som vi nyligen skrev ett agentavtal med, planerar dessutom att sälja ytterligare 100 system inom 12 månader och det känns mycket bra att vi nu kan skeppa iväg den första containern med produkter, säger Nils Nilsson. Genom paranssystemet når solen in överallt och ger behagligt solljus på kontor, i konferensrum, på sjukhus, i industribyggnader och även i privatbostäder. 
– Naturligt solljus gör hjärnan alert och får kroppen i balans. Ljuset är en viktig del i hur vi mår, inte minst på jobbet och i skolan, säger Nils Nilsson.
 Wasco Products Inc har säljkontor på 60 platser och är ett av de ledande företagen inom lösningar med naturligt ljus i USA. För mer information, kontakta: Nils Nilsson, vd Parans Solar Lighting, 0736-264 052, nils.nilsson@parans.com.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Genombrott för Parans Solar Lighting

2012-06-29
Parans Solar Lighting AB, som erbjuder solljus för inomhusmiljöer genom ett system som fångar in och leder vidare solens strålar, har fått en stororder från USA. Det är Wasco Products, Inc, som är en av de ledande och största aktörerna i USA inom lösningar för naturligt ljus, som lagt en order på 50 solljussystem till ett ordervärde av 1,7 miljoner kronor.

För Göteborgsbaserade Parans Solar Lighting, som är noterat på Aktietorget, är detta den enskilt största ordern någonsin.
– Ordern och det långsiktiga samarbete med Wasco, som vi nu har inlett, är ett klart genombrott för oss på den internationella marknaden och en mycket stark bekräftelse för vårt arbete, säger Nils Nilsson, vd för Parans.

Parans har under tio år utvecklat, marknadsfört och sålt paranssystem över hela världen. Systemen består av en eller flera mottagare, som följer solen och är placerade på taket, fiberkablar som leder in solens strålar och en eller flera armaturer. 


– Wasco, som vi nyligen skrev ett agentavtal med, planerar dessutom att sälja ytterligare 100 system inom 12 månader och det känns mycket bra att vi nu kan skeppa iväg den första containern med produkter, säger Nils Nilsson.

Genom paranssystemet når solen in överallt och ger behagligt solljus på kontor, i konferensrum, på sjukhus, i industribyggnader och även i privatbostäder.

– Naturligt solljus gör hjärnan alert och får kroppen i balans. Ljuset är en viktig del i hur vi mår, inte minst på jobbet och i skolan, säger Nils Nilsson.

Wasco Products Inc har säljkontor på 60 platser och är ett av de ledande företagen inom lösningar med naturligt ljus i USA.

För mer information, kontakta:
Nils Nilsson, vd Parans Solar Lighting, 0736-264 052, nils.nilsson@parans.com.
Källa: Parans

Senaste nyheter