Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Genialisk lösning från Evi Heat

https://www.klimatsmart.se/images/news/evihetsol132x236.jpg

Solvärmepumpen är en genial helhetslösning där värmepumpen hämtar energi från både sol och berg. Solvärmepumpen kan ge dig värme och kyla direkt från naturen till en femtedel av kostnaden. Evi Heats patentsökta värmepump kan både värma och kyla ditt hus med miljövänlig berg-, ytjord- eller sjövärme i kombination med solfångare. Solvärme är vår största värmekälla och den är både gratis och miljövänlig: Solvärmepumpen är en svensk patentsökt konstruktion som enklast kan beskrivas som en "hybrid" mellan en traditionell bergvärmepump och en traditionell solvärmeanläggning. Det unika med solvärmepumpen är att den kan hantera och kombinera flera olika värmekällor, var för sig eller tillsammans. Vanligast är att kombinera lagrad solvärme från berg, ytjord eller sjö med direkt solvärme från solfångare. Svensk patentsökt hybridteknik maximerar nyttan av solvärme: Dagens bergvärmepumpar är fantastiska. De kan i jämförelse med traditionell olje- eller eluppvärmning sänka din kostnad med upp till 65%. För många av dagens villaägare är detta gott nog, men den ökade oron över morgondagens energipriser gör att allt fler villaägare önskar sig möjligheten att kunna påverka sina uppvärmningskostnader i framtiden. En solvärmepump med solfångare minskar värmepumpens förbrukning av elektricitet med ca 40%. Enligt officiell statistik har elpriserna för villahushåll stigit med nästan 80% sedan 1996. Om denna utveckling fortsätter ökar värdet av besparingarna Spara och slösa: En solvärmepump kan inte bara minska dina uppvärmningskostnader radikalt, den ger dig möjlighet att slösa med energi under sommarhalvåret utan att det kostar dig något extra. Utan solfångare fungerar solvärmepumpen som en traditionell bergvärmepump. Du väljer själv när en ytterligare besparing är önskvärd. För mer information och kontakt: 08-581 761 00, info.eviheat@evi.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Genialisk lösning från Evi Heat

2010-01-21
Solvärmepumpen är en genial helhetslösning där värmepumpen hämtar energi från både sol och berg. Solvärmepumpen kan ge dig värme och kyla direkt från naturen till en femtedel av kostnaden. Evi Heats patentsökta värmepump kan både värma och kyla ditt hus med miljövänlig berg-, ytjord- eller sjövärme i kombination med solfångare.

Solvärme är vår största värmekälla och den är både gratis och miljövänlig:
Solvärmepumpen är en svensk patentsökt konstruktion som enklast kan beskrivas som en "hybrid" mellan en traditionell bergvärmepump och en traditionell solvärmeanläggning. Det unika med solvärmepumpen är att den kan hantera och kombinera flera olika värmekällor, var för sig eller tillsammans. Vanligast är att kombinera lagrad solvärme från berg, ytjord eller sjö med direkt solvärme från solfångare.

Svensk patentsökt hybridteknik maximerar nyttan av solvärme:
Dagens bergvärmepumpar är fantastiska. De kan i jämförelse med traditionell olje- eller eluppvärmning sänka din kostnad med upp till 65%. För många av dagens villaägare är detta gott nog, men den ökade oron över morgondagens energipriser gör att allt fler villaägare önskar sig möjligheten att kunna påverka sina uppvärmningskostnader i framtiden.

En solvärmepump med solfångare minskar värmepumpens förbrukning av elektricitet med ca 40%. Enligt officiell statistik har elpriserna för villahushåll stigit med nästan 80% sedan 1996. Om denna utveckling fortsätter ökar värdet av besparingarna

Spara och slösa:
En solvärmepump kan inte bara minska dina uppvärmningskostnader radikalt, den ger dig möjlighet att slösa med energi under sommarhalvåret utan att det kostar dig något extra. Utan solfångare fungerar solvärmepumpen som en traditionell bergvärmepump. Du väljer själv när en ytterligare besparing är önskvärd.

För mer information och kontakt: 08-581 761 00, info.eviheat@evi.se

Läs mer om hur en solvärmepump fungerar här: www.eviheat.se/Pages.aspx
Källa: Evi Heat

Senaste nyheter