Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Frukostmöte om framgångsrikt miljöarbete

https://www.klimatsmart.se/images/news/EcoEducate_logo.gif

Påminnelse! Boka Nu! Dra igång ett framgångsrikt miljöarbete och lyckas med miljöledningen! Gör rätt från början - Lär mer om de fem byggstenarna för ett lyckat miljöarbete. Få en rivstart på certifierings- och miljödiplomeringsarbetet genom kommunikation och utbildning. Varmt välkommen på det första av våra frukostmöten under hösten! Program: 07.00-07.30 Incheckning och frukost 07.30 Helena och Tina hälsar hälsar välkomna till frukostmötet 07.35-08.00 Helena Jönsson: Hur motiverar man till handling? Kraftsamling för att starta ett långsiktigt miljöarbete (byggsten 1). Vad behöver ledningen veta för att prioritera miljöarbete och miljöledning? (byggsten 2) Miljödiplomering – Om att hitta rätt verktyg och ta fram en plan som håller (byggsten 4) 08.00-08.25 Tiina Läärä: Nå ut till hela personalen. Hur når vi ut med förändringsarbetet? Vad krävs när vi ska införa förändringsprocesser till samtliga medarbetare. Spelar utbildningen någon roll? (byggsten 3) Hitta kraft till kontinuitet genom uppföljning av införande och utbildning. (byggsten 5) 08.30-08.45 Frågestund och avslutning. Kaffe finns att tillgå utanför om man önskar fortsätta diskussionerna. Målgrupp: Vi vänder oss till dig som är miljösamordnare, miljöledare eller har som uppgift i din roll att införa ett miljöledningssystem, t ex ISO 14000 eller en miljödiplomering. När: Torsdag den 4 oktober 2012, kl 07.30-08.45. Vi serverar kaffe, smörgås och juice från kl 07.00-07.30. Var: På World Trade Center i Lexicons lokaler, lokal: Barcelona, ingång Klarabergsviadukten 70, Stockholm (mitt emot T-centralen, bredvid Cityterminalen) Pris: 150:- exkl moms Anmälan: Sista anmälningsdag är den 27/9. Avbokningar efter 29 september återbetalas ej. Fakturainformation; vänligen fyll i fältet i anmälan nedan. Om föreläsarna: Helena Jönsson är kommunikatör och utbildare inom miljö- och hållbarhetsfrågor och införandeprocessen i organisationer. Helena håller miljöutbildningar och föreläsningar inom egna företaget Eterna utveckling. Tiina Läärä är konsult och företagare inom utbildning, och införande av nya arbetsprocesser och utbildning i organisationer. Genom EcoEducate- miljöutbildningar på nätet, tillhandahåller företaget utbildningar för miljödiplomering och certifiering, för alla typer av företag och organisationer.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Frukostmöte om framgångsrikt miljöarbete

2012-09-13
Påminnelse! Boka Nu! Dra igång ett framgångsrikt miljöarbete och lyckas med miljöledningen!

Gör rätt från början - Lär mer om de fem byggstenarna för ett lyckat miljöarbete. Få en rivstart på certifierings- och miljödiplomeringsarbetet genom kommunikation och utbildning.

Varmt välkommen på det första av våra frukostmöten under hösten!

Program:
07.00-07.30 Incheckning och frukost

07.30 Helena och Tina hälsar hälsar välkomna till frukostmötet

07.35-08.00 Helena Jönsson: Hur motiverar man till handling? Kraftsamling för att starta ett långsiktigt miljöarbete (byggsten 1). Vad behöver ledningen veta för att prioritera miljöarbete och miljöledning? (byggsten 2) Miljödiplomering – Om att hitta rätt verktyg och ta fram en plan som håller (byggsten 4)

08.00-08.25 Tiina Läärä: Nå ut till hela personalen. Hur når vi ut med förändringsarbetet? Vad krävs när vi ska införa förändringsprocesser till samtliga medarbetare. Spelar utbildningen någon roll? (byggsten 3) Hitta kraft till kontinuitet genom uppföljning av införande och utbildning. (byggsten 5)

08.30-08.45 Frågestund och avslutning.

Kaffe finns att tillgå utanför om man önskar fortsätta diskussionerna.

Målgrupp: Vi vänder oss till dig som är miljösamordnare, miljöledare eller har som uppgift i din roll att införa ett miljöledningssystem, t ex ISO 14000 eller en miljödiplomering.

När: Torsdag den 4 oktober 2012, kl 07.30-08.45. Vi serverar kaffe, smörgås och juice från kl 07.00-07.30.

Var: På World Trade Center i Lexicons lokaler, lokal: Barcelona, ingång Klarabergsviadukten 70, Stockholm (mitt emot T-centralen, bredvid Cityterminalen)

Pris: 150:- exkl moms

Anmälan: Sista anmälningsdag är den 27/9. Avbokningar efter 29 september återbetalas ej.
Fakturainformation; vänligen fyll i fältet i anmälan nedan.

Om föreläsarna:
Helena Jönsson är kommunikatör och utbildare inom miljö- och hållbarhetsfrågor och införandeprocessen i organisationer. Helena håller miljöutbildningar och föreläsningar inom egna företaget Eterna utveckling.

Tiina Läärä är konsult och företagare inom utbildning, och införande av nya arbetsprocesser och utbildning i organisationer. Genom EcoEducate- miljöutbildningar på nätet, tillhandahåller företaget utbildningar för miljödiplomering och certifiering, för alla typer av företag och organisationer.

Anmäl dig här: www.epostservice.se/read.asp

För mer information, kontakta:
Tiina Läärä, Preducto AB, EcoEducate miljöutbildning på nätet, 0708-107 790, info@miljoutbildning.se
Helena Jönsson, Eterna Utveckling, 070-652 15 67, info@eternautveckling.se.

Senaste nyheter