Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Formge ditt energieffektiva drömhus hos Fiskarhedenvillan

https://www.klimatsmart.se/images/news/fiskarhedenvillan-hus-_ng180x251.jpg

Vårens aktuella hus från Fiskarhedenvillan har en stor variation när det kommer till storlek, material och utseende. Och eftersom husen dessutom byggs för hand och därmed är extremt flexibla är det bara fantasin och budgeten som sätter gränserna för hur ett drömhem ska se ut. Vårens aktuella hus från Fiskarhedenvillan visar på stora valmöjligheter. Trä- eller stenhus, stort eller litet, ett eller flera plan, traditionellt utseende eller ett stuk som blickar in i framtiden – i år finns drömhemmet oavsett smak. Lägg sedan till den flexibilitet som är unik för Fiskarhedenvillan och som gör det möjligt att flytta fönster och dörrar, förlänga huskroppen, ta bort en innervägg eller sätta ett prinsesstorn på hörnet av huset...Därför ska man mer se bilder och planlösningar som en inspiration än som ett färdigt slutresultat. Trä och sten är båda fantastiska material att bygga hus av. Trä är ett levande och vackert material som vi här uppe i Norden har lång tradition av att använda till våra hus och all vår skog ger såväl träkomponenter av högsta kvalitet som ett prisvärt byggmaterial. Vill man dessutom i framtiden bygga ut eller ändra någon installation är trä rätt material eftersom det är flexibelt. Hus i sten är hållbara och underhållsfria och ger också ett riktigt bra inomhusklimat. De massiva väggarna bevarar nattkylan under varma sommardagar och lindrar vinterns köldknäppar. De flesta av Fiskarhedenvillans hus går att få i sten och levereras då i byggsatser som uppförs på plats, precis som trähusen. Enda skillnaden är att stommen byggs i lättbetong istället för i trä. Välkomna till oss på Fiskarhedenvillan och formege ditt energieffektiva drömboende!

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Formge ditt energieffektiva drömhus hos Fiskarhedenvillan

2015-02-04
Vårens aktuella hus från Fiskarhedenvillan har en stor variation när det kommer till storlek, material och utseende. Och eftersom husen dessutom byggs för hand och därmed är extremt flexibla är det bara fantasin och budgeten som sätter gränserna för hur ett drömhem ska se ut.

Vårens aktuella hus från Fiskarhedenvillan visar på stora valmöjligheter. Trä- eller stenhus, stort eller litet, ett eller flera plan, traditionellt utseende eller ett stuk som blickar in i framtiden – i år finns drömhemmet oavsett smak.

Lägg sedan till den flexibilitet som är unik för Fiskarhedenvillan och som gör det möjligt att flytta fönster och dörrar, förlänga huskroppen, ta bort en innervägg eller sätta ett prinsesstorn på hörnet av huset...Därför ska man mer se bilder och planlösningar som en inspiration än som ett färdigt slutresultat.

Trä och sten är båda fantastiska material att bygga hus av. Trä är ett levande och vackert material som vi här uppe i Norden har lång tradition av att använda till våra hus och all vår skog ger såväl träkomponenter av högsta kvalitet som ett prisvärt byggmaterial. Vill man dessutom i framtiden bygga ut eller ändra någon installation är trä rätt material eftersom det är flexibelt.

Hus i sten är hållbara och underhållsfria och ger också ett riktigt bra inomhusklimat. De massiva väggarna bevarar nattkylan under varma sommardagar och lindrar vinterns köldknäppar.

De flesta av Fiskarhedenvillans hus går att få i sten och levereras då i byggsatser som uppförs på plats, precis som trähusen. Enda skillnaden är att stommen byggs i lättbetong istället för i trä.

Välkomna till oss på Fiskarhedenvillan och formege ditt energieffektiva drömboende!

Senaste nyheter