Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Föreningsföräldrar sökes till c/o Gerds pilotgrupp

https://www.klimatsmart.se/images/news/cogerd250x167.jpg

Vi har längtat att kicka igång en idé som vi har haft under en väldigt lång tid. Det går ut på att ge föreningar möjlighet att tjäna pengar samt även idka välgörenhet till barncancerfonden. Nu söker vi föreningar som vill vara med i vår pilotgrupp. Bakgrund: c/o Gerd har sitt säte i Jokkmokk. En underbar liten ort mitt på polcirkeln i Svenska Lappland. Vi bor bara 3500 personer i samhället men ändå kan våra barn och ungdomar ha ett rikt föreningsliv. Allt från hockey, hästar, basket, musik, brukshundsklubbar finns på orten och vi som arbetar på c/o Gerd har vart eller är aktiva i olika föreningar. Utan insats från föräldrar blir det svårt för barnen och ungdomarna att fara på träningar, tävlingar, kupper och allt som man nu skall fara på. Redan 1995 var vi initiativtagare till ”Jokkmokk för Barncancerfonden”. Här fick vi man att gå ur huse och alla affärer sålde en hel helg till förmån för detta. Devisen att tillsammans är vi starka är något vi tror starkt på och det är även därför vi vill arbeta med detta projekt och att delar av vinsten skall gå till barncancerfonden. Produkt: c/o Gerd säljs idag hos Span, hud och hårvårdssalonger samt vissa apotek och ekoaffärer. Vi har ett stort utbud av produkter. Till detta projekt kommer vi enbart att fokusera på vårt Eco Lip Care som är mycket omtyckt. ”ALLA” smörjer läpparna och när man dessutom kan både ge sin förening en bra förtjänst och bidra till insamling till barncancerfonden så har vi alla ett riktigt bra projekt framför oss. Pilotgruppen: Vi kickar igång i mitten på Januari och utvärderar tillsammans i Mars för att påbörja lanseringen i April 2014. Vi hoppas få föreningar/klasser spritt från olika delar av landet så ta chansen och anmäl ert intresse redan nu! Hoppas ni vill vara med! Maila johan@careofgerd.se så får ni mer information.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Föreningsföräldrar sökes till c/o Gerds pilotgrupp

2013-11-30
Vi har längtat att kicka igång en idé som vi har haft under en väldigt lång tid. Det går ut på att ge föreningar möjlighet att tjäna pengar samt även idka välgörenhet till barncancerfonden. Nu söker vi föreningar som vill vara med i vår pilotgrupp.

Bakgrund:
c/o Gerd har sitt säte i Jokkmokk. En underbar liten ort mitt på polcirkeln i Svenska Lappland. Vi bor bara 3500 personer i samhället men ändå kan våra barn och ungdomar ha ett rikt föreningsliv. Allt från hockey, hästar, basket, musik, brukshundsklubbar finns på orten och vi som arbetar på c/o Gerd har vart eller är aktiva i olika föreningar. Utan insats från föräldrar blir det svårt för barnen och ungdomarna att fara på träningar, tävlingar, kupper och allt som man nu skall fara på. Redan 1995 var vi initiativtagare till ”Jokkmokk för Barncancerfonden”. Här fick vi man att gå ur huse och alla affärer sålde en hel helg till förmån för detta. Devisen att tillsammans är vi starka är något vi tror starkt på och det är även därför vi vill arbeta med detta projekt och att delar av vinsten skall gå till barncancerfonden.

Produkt:
c/o Gerd säljs idag hos Span, hud och hårvårdssalonger samt vissa apotek och ekoaffärer. Vi har ett stort utbud av produkter. Till detta projekt kommer vi enbart att fokusera på vårt Eco Lip Care som är mycket omtyckt. ”ALLA” smörjer läpparna och när man dessutom kan både ge sin förening en bra förtjänst och bidra till insamling till barncancerfonden så har vi alla ett riktigt bra projekt framför oss.

Pilotgruppen:
Vi kickar igång i mitten på Januari och utvärderar tillsammans i Mars för att påbörja lanseringen i April 2014. Vi hoppas få föreningar/klasser spritt från olika delar av landet så ta chansen och anmäl ert intresse redan nu!

Hoppas ni vill vara med! Maila johan@careofgerd.se så får ni mer information.
Källa: c/o Gerd
Foto: c/o Gerd

Senaste nyheter