Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

FM Mattsson presenterar ny dusch

https://www.klimatsmart.se/images/news/duschanordning241x341.jpg

9000E-serien förfinas och kompletteras ständigt. Ergonomi och ekologi går hand i hand med kvalitet och god design. Serien har utmärkt sig på flera områden inom miljöhänsyn och säkerhetstänkande och samma egenskaper har eftersträvats i framtagandet av den nya duschen. Ingen detalj har lämnats åt slumpen och duschen ger ett mycket robust intryck. – FM Mattsson står för hög kvalitet, tradition och innovativa lösningar. All kunskap och erfarenhet som vi samlat på oss manifesteras i 9000E-serien. Därför är vi nu glada och stolta över att kunna presentera ytterligare en dusch som lever upp till våra egna högt ställda förväntningar, och dessutom till ett för konsumenten väldigt attraktivt pris, säger Arne Jonsson, varumärkesansvarig, FM Mattsson. Duschen består av en handdusch samt duschstång och har flera smarta lösningar. Precis som för övriga duschar från FM Mattsson har den nya duschen utrustas med EcoFlow-systemet som begränsar vattenåtgången till max 9 l/minut med bibehållen komfort. Med ett enkelt knapptryck anpassas höjden på duschhandtaget och stången har ett reglerbart övre väggfäste vilket innebär att gamla borrhål kan användas vid montering. Redan 1865 grundades FM Mattsson av Frost Matts Mattsson, och har sedan dess varit en föregångare för hela branschen. Till att börja med tillverkades urverksdetaljer till Moraklockan, luskammar, pinglor, spännen och baksporrar. År 1876 gjuter Frost Matts sina första fat- och pannmurskranar. Idag, mer än 140 år senare, är FM Mattsson en av norra Europas största och modernaste armaturfabriker. Närmare 600 000 kranar lämnar årligen fabriken för att inreda kök och badrum världen över.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

FM Mattsson presenterar ny dusch

2010-10-05
9000E-serien förfinas och kompletteras ständigt. Ergonomi och ekologi går hand i hand med kvalitet och god design. Serien har utmärkt sig på flera områden inom miljöhänsyn och säkerhetstänkande och samma egenskaper har eftersträvats i framtagandet av den nya duschen. Ingen detalj har lämnats åt slumpen och duschen ger ett mycket robust intryck.

– FM Mattsson står för hög kvalitet, tradition och innovativa lösningar. All kunskap och erfarenhet som vi samlat på oss manifesteras i 9000E-serien. Därför är vi nu glada och stolta över att kunna presentera ytterligare en dusch som lever upp till våra egna högt ställda förväntningar, och dessutom till ett för konsumenten väldigt attraktivt pris, säger Arne Jonsson, varumärkesansvarig, FM Mattsson.

Duschen består av en handdusch samt duschstång och har flera smarta lösningar. Precis som för övriga duschar från FM Mattsson har den nya duschen utrustas med EcoFlow-systemet som begränsar vattenåtgången till max 9 l/minut med bibehållen komfort. Med ett enkelt knapptryck anpassas höjden på duschhandtaget och stången har ett reglerbart övre väggfäste vilket innebär att gamla borrhål kan användas vid montering.

Redan 1865 grundades FM Mattsson av Frost Matts Mattsson, och har sedan dess varit en föregångare för hela branschen. Till att börja med tillverkades urverksdetaljer till Moraklockan, luskammar, pinglor, spännen och baksporrar. År 1876 gjuter Frost Matts sina första fat- och pannmurskranar.

Idag, mer än 140 år senare, är FM Mattsson en av norra Europas största och modernaste armaturfabriker. Närmare 600 000 kranar lämnar årligen fabriken för att inreda kök och badrum världen över.
Källa: FM Mattson

Senaste nyheter