Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Film om Djur och Natur hos EkoLeko

https://www.klimatsmart.se/images/news/962d8c94-5965-45e8-b56d-f9f3a3788826_n.jpg

Gotlandsproducerade naturdokumentärer fyllda med humor, kunskap och rätt vanliga ovanliga djur... 3 DVD serier för barn om djur och natur innehållande klassikern Råkan Bertil, I Småkrypsland och Bettan & Goliat. Filmerna är paketerade i en vänlig och specialdesignad julbox. Filmerna är gotlandsproducerade naturdokumentärer fyllda med humor, kunskap och rätt vanliga ovanliga djur. Serierna har tidigare visats i SVT, Myror i Brallan och Bolibompa. Uppläsare är Tina-Marie Qwiberg. Speltid: ca 120 minuter. Se en snutt av filmen på www.ekoleko.se. Bettan & Goliat: Två små lamm åker på sommarlov, träffar kompisar och upptäcker naturen. De åker till en ö och där träffar de naturen och nya kompisar. De träffar fåglar som hoppar från höga berg och som gillar att trängas, fåglar som bråkar och som poppar upp som popcorn, harar med långa öron och fåglar med röda ben, lillebror Mås och baby Svan. Det blir många äventyr för två små lamm som heter Bettan och Goliat. 7 korta filmer för de mindre barnen och deras föräldrar. Råkan Bertil: Här kommer kråkfågeln som tror han är en hund och en hund som mest slappar. Råkan Bertil drar katterna i svansen, badar i Sigges vattenskål och gömmer allt sånt som är gott i stövlar och under mattor. Såna är de, råkorna. Han tycker katter är löjliga men är lite rädd för tuppen. Hunden Sigge är Bertils allra bästa vän. I Småkrypsland: Serien är ett personligare möte med trollsländor, gräshoppor, larver, vinkflugor, tordyvlar och många, många fler, både lärorikt och roligt. Se mer på www.ekoleko.se!

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Film om Djur och Natur hos EkoLeko

2009-12-15
Gotlandsproducerade naturdokumentärer fyllda med humor, kunskap och rätt vanliga ovanliga djur...

3 DVD serier för barn om djur och natur innehållande klassikern Råkan Bertil, I Småkrypsland och Bettan & Goliat. Filmerna är paketerade i en vänlig och specialdesignad julbox. Filmerna är gotlandsproducerade naturdokumentärer fyllda med humor, kunskap och rätt vanliga ovanliga djur. Serierna har tidigare visats i SVT, Myror i Brallan och Bolibompa. Uppläsare är Tina-Marie Qwiberg. Speltid: ca 120 minuter. Se en snutt av filmen på www.ekoleko.se.

Bettan & Goliat:
Två små lamm åker på sommarlov, träffar kompisar och upptäcker naturen. De åker till en ö och där träffar de naturen och nya kompisar. De träffar fåglar som hoppar från höga berg och som gillar att trängas, fåglar som bråkar och som poppar upp som popcorn, harar med långa öron och fåglar med röda ben, lillebror Mås och baby Svan. Det blir många äventyr för två små lamm som heter Bettan och Goliat. 7 korta filmer för de mindre barnen och deras föräldrar.

Råkan Bertil:
Här kommer kråkfågeln som tror han är en hund och en hund som mest slappar. Råkan Bertil drar katterna i svansen, badar i Sigges vattenskål och gömmer allt sånt som är gott i stövlar och under mattor. Såna är de, råkorna. Han tycker katter är löjliga men är lite rädd för tuppen. Hunden Sigge är Bertils allra bästa vän.

I Småkrypsland:
Serien är ett personligare möte med trollsländor, gräshoppor, larver, vinkflugor, tordyvlar och många, många fler, både lärorikt och roligt.

Se mer på www.ekoleko.se!
Källa: EkoLeko

Senaste nyheter