Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Fastighetsbyrån erbjuder grön el

https://www.klimatsmart.se/images/news/vindvinvvddd.jpg

När du byter bostad är det naturligt att också se över ditt elavtal. Därför inleder Fastighetsbyrån, Sveriges största fastighetsmäklarföretag, nu ett samarbete med det gröna elbolaget Telge Energi. Alla Fastighetsbyråns kunder erbjuds grön el producerad enbart av vindkraft. Det är mycket som ska ordnas innan flyttlasset går, bland annat att kontakta sitt elbolag för att meddela flytten. I samband med bostadsbytet är det därför många som väljer att se över sitt val av elleverantör. Det tar Fastighetsbyrån fasta på i det nya samarbetet med Telge Energi. Kunderna erbjuds att teckna det förmånliga Enkla Vindavtalet som omfattar 100 % vindproducerad el och får då en rabatt på 300 kr som dras på första fakturan. - Som det enda miljöcertifierade fastighetsmäklarföretaget på marknaden är vi väldigt glada över att ha hittat ett unikt erbjudande tillsammans med Telge Energi. Vi är två företag med liknande värderingar och ett starkt miljöfokus. Våra kunder efterfrågar miljörelaterade tjänster och nu har vi möjligheten att erbjuda dem det till ett bra pris samtidigt som vi bidrar till en bättre miljö, säger Ulrika Berg, marknadsansvarig för Fastighetsbyråns nya affärsområde AlltHemma. På Telge Energi märker man tydligt att de som bor i lägenhet gör ett aktivt val av elleverantör i större utsträckning än för bara något år sedan. Tillströmningen av lägenhetskunder ökar hela tiden och miljövänlig el är inte längre något som främst villaägare efterfrågar. - Vi ser ett tydligt trendbrott. Allt fler lägenhetsinnehavare gör ett aktivt val och väljer el från vindkraft. Det är naturligt för många att se över sin leverantör av el i samband med att man flyttar, därför är Fastighetsbyrån en naturlig samarbetspartner för oss. Vi vill uppmuntra fler svenskar att välja klimatneutral vindel, säger Johan Öhnell, VD på Telge Energi. Erbjudandet om grön vind-el är en del av Fastighetsbyrån nya boendeenergipaket inom affärsområdet AlltHemma. Satsningen på boendeenergi omfattar också energideklaration och samarbeten med Mockfjärds Fönstermästaren och IVT Värmepumpar. AlltHemma är ett affärsområde inom Fastighetsbyrån som erbjuder tjänster kopplade till boendet utöver mäklartjänsten. För mer information, kontakta gärna: Ulrika Berg, marknadsansvarig, Fastighetsbyrån AlltHemma, 08-54 54 55 17, 070-6845517, ulrika.berg@fastighetsbyran.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Fastighetsbyrån erbjuder grön el

2009-10-06
När du byter bostad är det naturligt att också se över ditt elavtal. Därför inleder Fastighetsbyrån, Sveriges största fastighetsmäklarföretag, nu ett samarbete med det gröna elbolaget Telge Energi. Alla Fastighetsbyråns kunder erbjuds grön el producerad enbart av vindkraft.

Det är mycket som ska ordnas innan flyttlasset går, bland annat att kontakta sitt elbolag för att meddela flytten. I samband med bostadsbytet är det därför många som väljer att se över sitt val av elleverantör. Det tar Fastighetsbyrån fasta på i det nya samarbetet med Telge Energi. Kunderna erbjuds att teckna det förmånliga Enkla Vindavtalet som omfattar 100 % vindproducerad el och får då en rabatt på 300 kr som dras på första fakturan.

- Som det enda miljöcertifierade fastighetsmäklarföretaget på marknaden är vi väldigt glada över att ha hittat ett unikt erbjudande tillsammans med Telge Energi. Vi är två företag med liknande värderingar och ett starkt miljöfokus. Våra kunder efterfrågar miljörelaterade tjänster och nu har vi möjligheten att erbjuda dem det till ett bra pris samtidigt som vi bidrar till en bättre miljö, säger Ulrika Berg, marknadsansvarig för Fastighetsbyråns nya affärsområde AlltHemma.

På Telge Energi märker man tydligt att de som bor i lägenhet gör ett aktivt val av elleverantör i större utsträckning än för bara något år sedan. Tillströmningen av lägenhetskunder ökar hela tiden och miljövänlig el är inte längre något som främst villaägare efterfrågar.

- Vi ser ett tydligt trendbrott. Allt fler lägenhetsinnehavare gör ett aktivt val och väljer el från vindkraft. Det är naturligt för många att se över sin leverantör av el i samband med att man flyttar, därför är Fastighetsbyrån en naturlig samarbetspartner för oss. Vi vill uppmuntra fler svenskar att välja klimatneutral vindel, säger Johan Öhnell, VD på Telge Energi.

Erbjudandet om grön vind-el är en del av Fastighetsbyrån nya boendeenergipaket inom affärsområdet AlltHemma. Satsningen på boendeenergi omfattar också energideklaration och samarbeten med Mockfjärds Fönstermästaren och IVT Värmepumpar. AlltHemma är ett affärsområde inom Fastighetsbyrån som erbjuder tjänster kopplade till boendet utöver mäklartjänsten.

För mer information, kontakta gärna: Ulrika Berg, marknadsansvarig, Fastighetsbyrån AlltHemma, 08-54 54 55 17, 070-6845517, ulrika.berg@fastighetsbyran.se.

Senaste nyheter