Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Trött på gula furutak? Använd hartsgrund

https://www.klimatsmart.se/images/news/fargbygge-hartsgrund250x455.jpg

Har du tröttnat på att ha gula furutak hemma? I så fall har vi ett bra tips till dig. Med Färgbygges miljövänliga hartsgrund kan du enkelt lätta upp din vardagsmiljö genom att fräscha upp taket. Hartsgrundens goda egenskaper gör att du slipper den gulnande effekten i ditt furutak. Färgbygge Hartsgrund passar också perfekt om du hellre vill täckmåla eller använda en vit lasyr. Alla våra produkter tillverkas av naturliga förnyelsebara råvaror som inte belastar vårt kretslopp. Vi använder hartser, som kommer ifrån barrträd, citrusterpentin som utvinns ur appelsinskal och de bästa linoljorna på marknaden. Hartsgrund doftar av timjanolja. Bindemedlet är mjölkprotein och lösningsmedlet är vatten. Vi använder oss av en särskild schellack som inte behöver lösas i alkohol. Det är den som ger den hårda ytan. Färgbygge Hartsgrund är en färglös, vattenbaserad och diffusionsöppen färg som passar utmärkt för målning inomhus på obehandlade ytor. Passar utmärkt till underlag som betong, puts och trä. Använd gärna som underlag för Färgbygges Bivaxlasyr eller Operavit. I kombination med Färgbygges äkta pigment, är den smartaste miljöfärgen oavsett om du är ute efter en betseffekt eller vill lägga grunden för en vacker lasyr. Hartsgrunden ger en matt men ändå skyddande yta och är lätt att applicera. En kombination mellan beprövad kvistlack och det senaste vi lärt oss om naturvänlig färg. Finns i 3 olika förpackning: 1, 5 och 10 liter. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor kring Färgbygge Hartsgrund, eller beställning av färgprover eller färg. Du når oss på 08-551 747 50, info@fargbygge.se eller på vår hemsida www.fargbygge.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Trött på gula furutak? Använd hartsgrund

2010-08-05
Har du tröttnat på att ha gula furutak hemma? I så fall har vi ett bra tips till dig.

Med Färgbygges miljövänliga hartsgrund kan du enkelt lätta upp din vardagsmiljö genom att fräscha upp taket. Hartsgrundens goda egenskaper gör att du slipper den gulnande effekten i ditt furutak.

Färgbygge Hartsgrund passar också perfekt om du hellre vill täckmåla eller använda en vit lasyr.

Alla våra produkter tillverkas av naturliga förnyelsebara råvaror som inte belastar vårt kretslopp. Vi använder hartser, som kommer ifrån barrträd, citrusterpentin som utvinns ur appelsinskal och de bästa linoljorna på marknaden.

Hartsgrund doftar av timjanolja. Bindemedlet är mjölkprotein och lösningsmedlet är vatten. Vi använder oss av en särskild schellack som inte behöver lösas i alkohol. Det är den som ger den hårda ytan.

Färgbygge Hartsgrund är en färglös, vattenbaserad och diffusionsöppen färg som passar utmärkt för målning inomhus på obehandlade ytor. Passar utmärkt till underlag som betong, puts och trä. Använd gärna som underlag för Färgbygges Bivaxlasyr eller Operavit.

I kombination med Färgbygges äkta pigment, är den smartaste miljöfärgen oavsett om du är ute efter en betseffekt eller vill lägga grunden för en vacker lasyr.

Hartsgrunden ger en matt men ändå skyddande yta och är lätt att applicera. En kombination mellan beprövad kvistlack och det senaste vi lärt oss om naturvänlig färg.

Finns i 3 olika förpackning: 1, 5 och 10 liter.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor kring Färgbygge Hartsgrund, eller beställning av färgprover eller färg.

Du når oss på 08-551 747 50, info@fargbygge.se eller på vår hemsida www.fargbygge.se.
Källa: Färgbygge

Senaste nyheter