Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Fånga energitjuvarna med Cramos tjänst "Övervaka bygget"

https://www.klimatsmart.se/images/news/cramo-overvakabygget250x236.jpg

För att hjälpa till med att minska energianvändningen och får en komplett övervakning på bygget har Cramo lanserat ”Övervaka Bygget”. Det är en tjänst där du som platschef får en överblick i realtid av bygget 24 timmar om dygnet samt gör det möjligt att hitta energitjuvar. All data samlas och du kan enkelt gå tillbaka i tiden och se hur historiken har sett ut eller välja att få en rapport mejlad varje måndag. Detta är ett perfekt verktyg för dig som vill ha kontroll över bygget samt hjälper dig att spara pengar. Energimätning av bodar, containrar samt total energianvändning: Genom att mäta energianvändningen på bygget blir eventuella energitjuvar enkelt synliga. Visste du att det genom så enkla åtgärder som att verkligen hålla fönster och dörrar stängda vintertid kan spara upp till 30% av uppvärmningskostnaderna? Genom att i realtid och med statistik kunna övervaka temperaturen, såväl inne som ute, ges möjlighet att planera och korrigera uppvärmningen på ett enkelt sätt. Aktiv temperaturkontroll: Temperaturen mäts både utom- och inomhus och kan ställas in att varna via sms när det till exempel är över 25°C i bodetableringen vilket drar onödigt med energi. Systemet kan även varna när temperaturen är under 5°C vid utrustning för hetvatten för att förhindra frysskador och tillhörande saneringskostnader.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Fånga energitjuvarna med Cramos tjänst "Övervaka bygget"

2014-03-11
Övervaka bygget mobilt
För att hjälpa till med att minska energianvändningen och får en komplett övervakning på bygget har Cramo lanserat ”Övervaka Bygget”.

Det är en tjänst där du som platschef får en överblick i realtid av bygget 24 timmar om dygnet samt gör det möjligt att hitta energitjuvar. All data samlas och du kan enkelt gå tillbaka i tiden och se hur historiken har sett ut eller välja att få en rapport mejlad varje måndag. Detta är ett perfekt verktyg för dig som vill ha kontroll över bygget samt hjälper dig att spara pengar.

Energimätning av bodar, containrar samt total energianvändning:

Genom att mäta energianvändningen på bygget blir eventuella energitjuvar enkelt synliga. Visste du att det genom så enkla åtgärder som att verkligen hålla fönster och dörrar stängda vintertid kan spara upp till 30% av uppvärmningskostnaderna?

Genom att i realtid och med statistik kunna övervaka temperaturen, såväl inne som ute, ges möjlighet att planera och korrigera uppvärmningen på ett enkelt sätt.

Aktiv temperaturkontroll:
Temperaturen mäts både utom- och inomhus och kan ställas in att varna via sms när det till exempel är över 25°C i bodetableringen vilket drar onödigt med energi. Systemet kan även varna när temperaturen är under 5°C vid utrustning för hetvatten för att förhindra frysskador och tillhörande saneringskostnader.

Se videoklipp om energitjänsten "Övervaka bygget":
www.klimatsmart.se/videos/spara-energi-genom-att-overvaka-bygget.html

För mer information och beställning ring 08-623 54 00 eller läs mer på www.cramo.se.
Källa: Cramo

Senaste nyheter