Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

eZE System lanserar mätverktyget eZEio

https://www.klimatsmart.se/images/news/eZE_system_logo.png

eZE System lanserar i dagarna en Internetbaserad och enkel lösning för att mäta och visualisera energiförbrukning. Lösningen möjliggör att i realtid visa energiförbrukningen på till exempel intranät eller informationstavlor. - Visualiseringen ger företag och medarbetare en direkt återkoppling kring hur energiförbrukningen ser ut och vad man kan göra för att minska sin förbrukning, säger Niklas Zandelin, VD för eZE System AB . Ett ökat medvetande är det fösta steget mot ett förändrat beteende och möjligheten att kunna agera klimatsmart. Bland de företag och organisationer som idag har implementerat en visualisering ser vi direkt minskning av elförbrukningen med upp till 25 %, säger Niklas Zandelin. Lösningen baseras på den Internetbaserade kontrollenheten eZEio som kopplas in på befintliga elmätare eller nya undermätare. Visualiseringen och rapportering sker i webbläsaren och kan presenteras på såväl Internet, intranät eller informationstavlor i gemensamma utrymmen. - Många av de lösningar som för närvarande finns på marknaden är svåra att integrera med redan befintliga system och många saknar också ett enkelt sätt att visualisera data, säger Niklas Zandelin . Med eZE kan vi enkelt och kostandseffektivt koppla in en eller flera mätpunkter och erbjuda en direkt feedback, utan kostsamma eller komplicerade installationer avslutar Niklas Zandelin. eZE är en komplett, enkel och säker Internetbaserad lösning för att samla in, analysera och visualisera mätdata - från vilken typ av givare som helst. eZE omfattar en smart insamlings- och kommunikationsenhet (eZEio) samt en internetbaserad tjänst (eZEcontrol). Genom att skapa tillgång till information om, och möjligheten att styra och minska, tex energianvändning kan användaren snabbt sänka sina kostnader. För ytterligare information: Niklas Zandelin, niklas.zandelin@ezesys.se, 08-54 50 43 57.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

eZE System lanserar mätverktyget eZEio

2010-03-26
eZE System lanserar i dagarna en Internetbaserad och enkel lösning för att mäta och visualisera energiförbrukning. Lösningen möjliggör att i realtid visa energiförbrukningen på till exempel intranät eller informationstavlor.

- Visualiseringen ger företag och medarbetare en direkt återkoppling kring hur energiförbrukningen ser ut och vad man kan göra för att minska sin förbrukning, säger Niklas Zandelin, VD för eZE System AB . Ett ökat medvetande är det fösta steget mot ett förändrat beteende och möjligheten att kunna agera klimatsmart. Bland de företag och organisationer som idag har implementerat en visualisering ser vi direkt minskning av elförbrukningen med upp till 25 %, säger Niklas Zandelin.

Lösningen baseras på den Internetbaserade kontrollenheten eZEio som kopplas in på befintliga elmätare eller nya undermätare. Visualiseringen och rapportering sker i webbläsaren och kan presenteras på såväl Internet, intranät eller informationstavlor i gemensamma utrymmen.

- Många av de lösningar som för närvarande finns på marknaden är svåra att integrera med redan befintliga system och många saknar också ett enkelt sätt att visualisera data, säger Niklas Zandelin . Med eZE kan vi enkelt och kostandseffektivt koppla in en eller flera mätpunkter och erbjuda en direkt feedback, utan kostsamma eller komplicerade installationer avslutar Niklas Zandelin.

eZE är en komplett, enkel och säker Internetbaserad lösning för att samla in, analysera och visualisera mätdata - från vilken typ av givare som helst. eZE omfattar en smart insamlings- och kommunikationsenhet (eZEio) samt en internetbaserad tjänst (eZEcontrol). Genom att skapa tillgång till information om, och möjligheten att styra och minska, tex energianvändning kan användaren snabbt sänka sina kostnader.

För ytterligare information:
Niklas Zandelin, niklas.zandelin@ezesys.se, 08-54 50 43 57.
Källa: eZE System

Senaste nyheter