Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Estelle & Thild ren ekologisk kärlek

https://www.klimatsmart.se/images/news/estelle-tild250x536.jpg

Vad du har på huden är nästan lika viktigt som vad du äter. Mer än 60% av det man smörjer in i huden tas upp av kroppen och barns hud är extra känslig. Våra produkter är speciellt anpassade för barns ömtåliga hud och är ett resultat av två års utvecklingsarbete i samråd med barnläkare, toxikolog och dermatolog. Estelle & Thild serien är Ekologiskt Certifierad av Ecocert och innehåller utvalda naturliga ingredienser av allra högsta kvalitet. De är allergitestade och 100% doftfria, då vi valt borteteriska doftoljor. För mig är det insidan som räknas, säger Estelle & Thilds passionerade grundare och VD Pernilla Rönnberg. Vi säger JA till: Ekologiskt certifierad av Ecocert, ekologiska och naturliga ingredienser, certifierad nordisk produktion, återvinningsbara förpackningar, ej djurtestad, 100% parfymfri, allergi testad. Vi säger NEJ till: Parabener, mineraloljor, sodium lauryl/laureth sulfat, parfym, propylen glykol, silikon, urea, dea, tea, syntetiska emulgeringsmedel, peg, färgämnen.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Estelle & Thild ren ekologisk kärlek

2009-05-28
Vad du har på huden är nästan lika viktigt som vad du äter. Mer än 60% av det man smörjer in i huden tas upp av kroppen och barns hud är extra känslig.

Våra produkter är speciellt anpassade för barns ömtåliga hud och är ett resultat av två års utvecklingsarbete i samråd med barnläkare, toxikolog och dermatolog.

Estelle & Thild serien är Ekologiskt Certifierad av Ecocert och innehåller utvalda naturliga ingredienser av allra högsta kvalitet. De är allergitestade och 100% doftfria, då vi valt borteteriska doftoljor. För mig är det insidan som räknas, säger Estelle & Thilds passionerade grundare och VD Pernilla Rönnberg.

Vi säger JA till:
Ekologiskt certifierad av Ecocert, ekologiska och naturliga ingredienser, certifierad nordisk produktion, återvinningsbara förpackningar, ej djurtestad, 100% parfymfri, allergi testad.

Vi säger NEJ till:
Parabener, mineraloljor, sodium lauryl/laureth sulfat, parfym, propylen glykol, silikon, urea, dea, tea, syntetiska emulgeringsmedel, peg, färgämnen.
Källor:

Senaste nyheter