Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

ERS Railway och Green Cargo samarbetar

https://www.klimatsmart.se/images/news/greencargo154x72.jpg

ERS Railways har valt Green Cargo som leverantör för tågdragningen i en ny intermodal tågpendel mellan hamnarna i Norrköping och Göteborg. ERS Railways med huvudkontor i Holland växer därmed ytterligare i Sverige och erbjuder nu tågtransporter av containers mellan fyra stora hamnar i Sverige. ERS Railways har blivit en betydande aktör när det gäller tågtransporter på kontinenten. 25 orter i åtta länder binds samman av ERS Railways godståg som transporterar containers och växelflak. - Vi erbjuder miljöanpassade transportlösningar och Green Cargo har tagit fram den bästa produktionslösningen för att kunna starta containertågen mellan hamnarna i Göteborg och Norrköping. Det första tåget går redan 16 januari, säger Johan Engdahl, VD för ERS Railways i Sverige. Tågen går inledningsvis Göteborg – Norrköping tur och retur två gånger i veckan, med en möjlig utökning till Södertälje och avtalet mellan Green Cargo och ERS Railways gäller för hela 2010. - ERS Railways är ett kundfokuserat företag med stor kunskap om kundernas och inte minst sjöfartens transportbehov på land. Vi är glada över det här samarbetet och ser ERS Railways som en viktig aktör både i Sverige och på kontinenten, säger Richard Kirchner, försäljningschef Green Cargo Indirect Accounts. Den nystartade godstågstrafiken mellan hamnarna i Norrköping och Göteborg, motsvarar ca 120 lastbilstransporter varje vecka. För mer information och kontakt: Johan Engdahl, General Manager Sweden ERS Railways Sverige, 070-619 54 12.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

ERS Railway och Green Cargo samarbetar

2010-01-18
ERS Railways har valt Green Cargo som leverantör för tågdragningen i en ny intermodal tågpendel mellan hamnarna i Norrköping och Göteborg. ERS Railways med huvudkontor i Holland växer därmed ytterligare i Sverige och erbjuder nu tågtransporter av containers mellan fyra stora hamnar i Sverige.

ERS Railways har blivit en betydande aktör när det gäller tågtransporter på kontinenten. 25 orter i åtta länder binds samman av ERS Railways godståg som transporterar containers och växelflak.

- Vi erbjuder miljöanpassade transportlösningar och Green Cargo har tagit fram den bästa produktionslösningen för att kunna starta containertågen mellan hamnarna i Göteborg och Norrköping. Det första tåget går redan 16 januari, säger Johan Engdahl, VD för ERS Railways i Sverige.

Tågen går inledningsvis Göteborg – Norrköping tur och retur två gånger i veckan, med en möjlig utökning till Södertälje och avtalet mellan Green Cargo och ERS Railways gäller för hela 2010.

- ERS Railways är ett kundfokuserat företag med stor kunskap om kundernas och inte minst sjöfartens transportbehov på land. Vi är glada över det här samarbetet och ser ERS Railways som en viktig aktör både i Sverige och på kontinenten, säger Richard Kirchner, försäljningschef Green Cargo Indirect Accounts.

Den nystartade godstågstrafiken mellan hamnarna i Norrköping och Göteborg, motsvarar ca 120 lastbilstransporter varje vecka.

För mer information och kontakt: Johan Engdahl, General Manager Sweden ERS Railways Sverige, 070-619 54 12.
Källa: Green Cargo

Senaste nyheter