Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Energianalys för företag Tranås 26/10

https://www.klimatsmart.se/images/news/tuc_logo_250_x_32_.jpg

För företag finns det mycket pengar att spara på energibesparingar. Genom att genomföra en energianalys kan företag och industrier få kännedom om hur de skulle kunna minska sin energiförbrukning, och därmed sina kostnader. Välkommen till en föreläsning som ger deltagarna en inblick i hur en energianalys utförs, samt hur resultaten analyseras. Föreläsare är Peter Karlsson som har genomfört energianalyser vid ca 400 olika industrier och är projektledare vid Energikontor Sydost, samt forskningsingenjör vid avdelningen Energisystem vid Linköpings Universitet. Tid: måndagen den 26 oktober kl. 14.00-16.00, plats: Tranås Utbildningscentrum, pris: 100 kr inkl. moms. I samband med föreläsningen bjuder vi på fika. För mer information och anmälan, kontakta: Anita Adler, 0140-687 14, anita.adler@tranas.se

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Energianalys för företag Tranås 26/10

2009-10-25
För företag finns det mycket pengar att spara på energibesparingar. Genom att genomföra en energianalys kan företag och industrier få kännedom om hur de skulle kunna minska sin energiförbrukning, och därmed sina kostnader.

Välkommen till en föreläsning som ger deltagarna en inblick i hur en energianalys utförs, samt hur resultaten analyseras. Föreläsare är Peter Karlsson som har genomfört energianalyser vid ca 400 olika industrier och är projektledare vid Energikontor Sydost, samt forskningsingenjör vid avdelningen Energisystem vid Linköpings Universitet.

Tid: måndagen den 26 oktober kl. 14.00-16.00, plats: Tranås Utbildningscentrum, pris: 100 kr inkl. moms. I samband med föreläsningen bjuder vi på fika.

För mer information och anmälan, kontakta: Anita Adler, 0140-687 14, anita.adler@tranas.se

Senaste nyheter