Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

En av Weledas bästsäljande produkt

https://www.klimatsmart.se/images/news/wele250x78.jpg

Arnica Massage Oil firar 90-årsjubileum, vilket är en milstolpe att vara stolt över! Skapad 1923, är det en av Weledas äldsta produkter och en av de mest använda världen över bland professionella idrottsmän, sjukgymnaster och personer som lever ett fysiskt aktivt liv. Arnica Massage Oil är en av Weledas bästsäljande produkter och för många är denna olja den första introduktionen till Weledas sortiment. Arnica Massage Oil har många underbara kvaliteter vilket gör den till ”den perfekta produkten” att alltid ha nära till hands. Med doft av äkta rosmarin och lavendel är oljan idealisk för massage före och efter sport, eller annan aktivitet för att hålla musklerna varma och smidiga. Arnica montana hör till familjen korgblommiga växter och har sin hemvist i bergen i Central– och Sydeuropa. Den arnika som Weleda skördar och använder är från kontrollerade ekologiska odlingar i Hessen och Fichtelgebirge, Tyskland. Mer än 150 substanser har identifierats bara i stjälken på denna välkända läkeväxt. Den kallas också skämtsamt i folkmun för ”Skyddshelgonet för muskler och klämskador”. Weleda använder denna växt i produkter som används vid stukning, klämskador och blåmärken, där ämnesomsättnings- och formprocessen behöver stöd. Den holistiska formeln inkluderar olja från solrosfrön, olivolja och björklövsextrakt för att stödja hudens naturliga funktioner. Arnica Massage Oil är en i familjen av sex exklusiva kroppsoljor i Weledas sortiment. Wild Rose Body Oil, Lavender Body Oil, Sea Buckthorn Body Oil, Citrus Body Oil och Pomegranate Body Oil ingår alla också här. Basen för alla Weledas kroppsoljor är rena, naturliga växtoljor.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

En av Weledas bästsäljande produkt

2013-04-16
Arnica Massage Oil firar 90-årsjubileum, vilket är en milstolpe att vara stolt över! Skapad 1923, är det en av Weledas äldsta produkter och en av de mest använda världen över bland professionella idrottsmän, sjukgymnaster och personer som lever ett fysiskt aktivt liv.

Arnica Massage Oil är en av Weledas bästsäljande produkter och för många är denna olja den första introduktionen till Weledas sortiment. Arnica Massage Oil har många underbara kvaliteter vilket gör den till ”den perfekta produkten” att alltid ha nära till hands. Med doft av äkta rosmarin och lavendel är oljan idealisk för massage före och efter sport, eller annan aktivitet för att hålla musklerna varma och smidiga.

Arnica montana hör till familjen korgblommiga växter och har sin hemvist i bergen i Central– och Sydeuropa. Den arnika som Weleda skördar och använder är från kontrollerade ekologiska odlingar i Hessen och Fichtelgebirge, Tyskland.

Mer än 150 substanser har identifierats bara i stjälken på denna välkända läkeväxt. Den kallas också skämtsamt i folkmun för ”Skyddshelgonet för muskler och klämskador”. Weleda använder denna växt i produkter som används vid stukning, klämskador och blåmärken, där ämnesomsättnings- och formprocessen behöver stöd. Den holistiska formeln inkluderar olja från solrosfrön, olivolja och björklövsextrakt för att stödja hudens naturliga funktioner.

Arnica Massage Oil är en i familjen av sex exklusiva kroppsoljor i Weledas sortiment. Wild Rose Body Oil, Lavender Body Oil, Sea Buckthorn Body Oil, Citrus Body Oil och Pomegranate Body Oil ingår alla också här. Basen för alla Weledas kroppsoljor är rena, naturliga växtoljor.
Källa: Weleda

Senaste nyheter