Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Emrahus expanderar och söker nya medarbetare

https://www.klimatsmart.se/images/news/emrahusjobb250x102.jpg

Just nu har vi på Emrahus lediga tjänster inom: Säljare Småhus: Som Säljare för småhus på Emrahus ansvarar du för hela processen att sälja och bearbeta potentiella kunder till påskrivet kontrakt med ritning och kalkyl. Du följer även dina kunder under hela byggprocessen, bl. a är du med byggmöten, för att ge kunden trygghet. Ekonomiansvarig: Som Ekonomiansvarig på Emrahus ansvarar du för den löpande redovisningen för alla bolag i koncernen Emragruppen. Du blir en nyckelperson i företaget och har stora möjligheter att utvecklas med företaget. Projektchef: Som Projektchef på Emrahus kommer du att ansvara för all produktion och leverans av kontrakterade husprojekt. En av våra viktigaste konkurrensmedel är vårt eget byggsystem, som du kommer att få vara med och vidareutveckla. Våra lediga tjänster erbjuder en spännande utmaning i ett expansivt företag som ligger i framkant när det gäller energisnålt byggande. Vår ledstjärna är att vi med stolthet och nytänkande ska leverera trygga och trivsamma hem. Emrahus AB är en husleverantör med fokus på energieffektiva kvalitetshus för den svenska marknaden. År 2008 tog vi som enda husleverantör i Sverige stolt steget och lanserade Passivhus som typhus. Vi är stolta över att 4 stycken av våra kataloghus har vunnit det prestigefyllda design- och miljöpriset Green Dot Awards. Vårt mål är inte att bli störst, utan att vara ett företag med närhet till kund och med fokus på att alltid ligga i framkant när det gäller energieffektivt byggande. Vi erbjuder för dig en spännande utmaning i ett litet nischat företag med höga ambitioner. Vi tar ej emot ansökningar via mail, endast ansökningar via länk nedan.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Emrahus expanderar och söker nya medarbetare

2014-01-08
Just nu har vi på Emrahus lediga tjänster inom:

Säljare Småhus:
Som Säljare för småhus på Emrahus ansvarar du för hela processen att sälja och bearbeta potentiella kunder till påskrivet kontrakt med ritning och kalkyl. Du följer även dina kunder under hela byggprocessen, bl. a är du med byggmöten, för att ge kunden trygghet.

Ekonomiansvarig:
Som Ekonomiansvarig på Emrahus ansvarar du för den löpande redovisningen för alla bolag i koncernen Emragruppen. Du blir en nyckelperson i företaget och har stora möjligheter att utvecklas med företaget.

Projektchef:
Som Projektchef på Emrahus kommer du att ansvara för all produktion och leverans av kontrakterade husprojekt. En av våra viktigaste konkurrensmedel är vårt eget byggsystem, som du kommer att få vara med och vidareutveckla.

Våra lediga tjänster erbjuder en spännande utmaning i ett expansivt företag som ligger i framkant när det gäller energisnålt byggande. Vår ledstjärna är att vi med stolthet och nytänkande ska leverera trygga och trivsamma hem.

Emrahus AB är en husleverantör med fokus på energieffektiva kvalitetshus för den svenska marknaden. År 2008 tog vi som enda husleverantör i Sverige stolt steget och lanserade Passivhus som typhus. Vi är stolta över att 4 stycken av våra kataloghus har vunnit det prestigefyllda design- och miljöpriset Green Dot Awards.

Vårt mål är inte att bli störst, utan att vara ett företag med närhet till kund och med fokus på att alltid ligga i framkant när det gäller energieffektivt byggande.

Vi erbjuder för dig en spännande utmaning i ett litet nischat företag med höga ambitioner.

Vi tar ej emot ansökningar via mail, endast ansökningar via länk nedan.

För att läsa mer och söka tjänsterna:
• Säljare småhus, www.roirecruit.se/annons.aspx
• Ekonomiansvarig, www.roirecruit.se/annons.aspx
• Projektchef, roirecruit.se/annons.aspx

Välkommen med din ansökan!
Källa: Emrahus

Senaste nyheter