Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Elektronisk fakturahantering miljösmart

https://www.klimatsmart.se/images/news/docupartner250x100a.jpg

Fortfarande hanterar majoriteten av svenska små och medelstora företag fakturor manuellt. Brevet sprättas upp, fakturan kopieras och ankomstregistreras, skickas vidare för attest och kontering, tillbaka till ekonomiavdelningen ytterligare attest osv. Det är ett resurskrävande arbete och idag ett helt onödigt arbete som ekonomiavdelningarna får syssla med varje gång det kommer en faktura. Under en lång tid har elektronisk fakturahantering endast varit ekonomiskt lönsamt för större företag med riktigt stora volymer av leverantörsfakturor, nu finns lösningar även för små och medelstora företag. DocuPartner erbjuder enkla och smidiga lösningar för elektronisk fakturahantering DocuPartner erbjuder en färdigpaketerad lösning, till en fast månadsavgift för små och medelstora företag. Vi vet att många företag känner en viss osäkerhet inför att dra igång ett stort IT-projekt, eftersom IT-projekt kan innebära konsulttimmar som i slutändan kan bli hur många timmar som helst. Med Docupartners lösning till en fast månadskostnad behöver ni inte oroa er, det blir inga överraskningar utan är lätt att budgetera för. Med DocuPartners lösning för elektronisk fakturahantering får du: • Effektivare fakturahantering - Fakturorna kommer direkt in i ditt system och du slipper kostnader för manuell inmatning och verifiering. • Bättre för miljön - Elektronisk fakturahantering besparar våra skogar och reducerar koldioxidutsläppen. Minskad pappersförbrukning är en positiv effekt som sparar träd, en annan positiv effekt som är ännu större är minskat antal transporter. • Bättre kontroll - Snabbare ekonomisk rapportering och direkt åtkomst till alla fakturor i elektroniskt format. • Resultat på sista raden - Automatisk hantering minskar dina administrativa kostnader och ger både tid och pengar över till annat. • Bättre arbetsmiljö - Personalen kan fokusera på verksamheten istället för att knacka in fakturainformation i system.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Elektronisk fakturahantering miljösmart

2011-03-05
Fortfarande hanterar majoriteten av svenska små och medelstora företag fakturor manuellt. Brevet sprättas upp, fakturan kopieras och ankomstregistreras, skickas vidare för attest och kontering, tillbaka till ekonomiavdelningen ytterligare attest osv.

Det är ett resurskrävande arbete och idag ett helt onödigt arbete som ekonomiavdelningarna får syssla med varje gång det kommer en faktura. Under en lång tid har elektronisk fakturahantering endast varit ekonomiskt lönsamt för större företag med riktigt stora volymer av leverantörsfakturor, nu finns lösningar även för små och medelstora företag.

DocuPartner erbjuder enkla och smidiga lösningar för elektronisk fakturahantering DocuPartner erbjuder en färdigpaketerad lösning, till en fast månadsavgift för små och medelstora företag. Vi vet att många företag känner en viss osäkerhet inför att dra igång ett stort IT-projekt, eftersom IT-projekt kan innebära konsulttimmar som i slutändan kan bli hur många timmar som helst. Med Docupartners lösning till en fast månadskostnad behöver ni inte oroa er, det blir inga överraskningar utan är lätt att budgetera för.

Med DocuPartners lösning för elektronisk fakturahantering får du:
• Effektivare fakturahantering - Fakturorna kommer direkt in i ditt system och du slipper kostnader för manuell inmatning och verifiering.
• Bättre för miljön - Elektronisk fakturahantering besparar våra skogar och reducerar koldioxidutsläppen. Minskad pappersförbrukning är en positiv effekt som sparar träd, en annan positiv effekt som är ännu större är minskat antal transporter.
• Bättre kontroll - Snabbare ekonomisk rapportering och direkt åtkomst till alla fakturor i elektroniskt format.
• Resultat på sista raden - Automatisk hantering minskar dina administrativa kostnader och ger både tid och pengar över till annat.
• Bättre arbetsmiljö - Personalen kan fokusera på verksamheten istället för att knacka in fakturainformation i system.
Källa: DocuPartner

Senaste nyheter