Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ekorrens ekologiska Vilda Bär nytt godis

https://www.klimatsmart.se/images/news/ekorrensvildabar192x250.jpg

Lagom till sommaren kommer Vilda Bär som är år 2010:s stora sommarnyhet! En uppföljare till Sveriges första ekologiska smågodisblandningar. Ekorren har på kort tid fått många konsumenter att välja det ekologiska alternativet i godishyllorna. Ekorrens ekologiska Vilda Bär är fylld med godisbitar smaksatta med blåbär, lingon och havtorn - bär som växer i våra skogar och längs våra kuster. Vi på Sjölunda Gård tycker att de ger godiset en härlig frisk och somrig smak. Det känns roligt att jobba med smaker från vår egen natur. Blåbär, lingon och havtorn är bär som många uppskattar, både stora som små, säger Charlotte André på Sjölunda Gård. Denna påse är också glutenfri och laktosfri, vilket vi har märkt att det finns en stor efterfrågan på då allt fler äter gluten- och laktosfri kost. Vi har även gjort Vilda bär helt vegetarisk, så att den även passar alla vegetarianer och veganer. I stället för gelatin använder vi äppelpektin. Som i de andra påsarna har även Vilda bär ett helt naturligt innehåll och det finns inte ett spår av konstgjorda färg- eller smakämnen. Inga syntetiska sötningsmedel eller konserveringsmedel för den delen heller. Många konsumenter, inte minst småbarnsföräldrar, ser en fördel med detta och då de kan välja en nyttigare onyttighet till barnen, säger Charlotte André. Ekorrens ekologiska Vilda bär finns hos Coop och ICA samt hos många fristående butiker. Rekommenderat pris är 22,95 kr för påsen som är på 150 gram. För frågor kontakta: Charlotte André, 0701-885 019, charlotte@sjolundagard.se Sjölunda Gård Ekogrossisten AB utvecklar, marknadsför och säljer noga utvalda ekologiska produkter. Företaget startade i början av 2008 och vänder sig till dagligvaruhandeln och alla andra som vill ha fler fina ekologiska alternativ att välja bland. Sjölunda Gård har sedan tidigare Ekorrens ekologiska klassiska blandning, Ekorrens ekologiska syrliga blandning, Ekorrens ekologiska lakrits, Ekorrens ekologiska kex och Sjölunda Gårds ekologiska geléhjärtan i sortimentet.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ekorrens ekologiska Vilda Bär nytt godis

2010-05-25
Lagom till sommaren kommer Vilda Bär som är år 2010:s stora sommarnyhet! En uppföljare till Sveriges första ekologiska smågodisblandningar. Ekorren har på kort tid fått många konsumenter att välja det ekologiska alternativet i godishyllorna.

Ekorrens ekologiska Vilda Bär är fylld med godisbitar smaksatta med blåbär, lingon och havtorn - bär som växer i våra skogar och längs våra kuster. Vi på Sjölunda Gård tycker att de ger godiset en härlig frisk och somrig smak.

Det känns roligt att jobba med smaker från vår egen natur. Blåbär, lingon och havtorn är bär som många uppskattar, både stora som små, säger Charlotte André på Sjölunda Gård.

Denna påse är också glutenfri och laktosfri, vilket vi har märkt att det finns en stor efterfrågan på då allt fler äter gluten- och laktosfri kost. Vi har även gjort Vilda bär helt vegetarisk, så att den även passar alla vegetarianer och veganer. I stället för gelatin använder vi äppelpektin.

Som i de andra påsarna har även Vilda bär ett helt naturligt innehåll och det finns inte
ett spår av konstgjorda färg- eller smakämnen. Inga syntetiska sötningsmedel eller konserveringsmedel för den delen heller. Många konsumenter, inte minst småbarnsföräldrar, ser en fördel med detta och då de kan välja en nyttigare onyttighet till barnen, säger Charlotte André.

Ekorrens ekologiska Vilda bär finns hos Coop och ICA samt hos många fristående butiker. Rekommenderat pris är 22,95 kr för påsen som är på 150 gram.

För frågor kontakta:
Charlotte André, 0701-885 019, charlotte@sjolundagard.se

Sjölunda Gård Ekogrossisten AB utvecklar, marknadsför och säljer noga utvalda ekologiska produkter. Företaget startade i början av 2008 och vänder sig till dagligvaruhandeln och alla andra som vill ha fler fina ekologiska alternativ att välja bland. Sjölunda Gård har sedan tidigare Ekorrens ekologiska klassiska blandning, Ekorrens ekologiska syrliga blandning, Ekorrens ekologiska lakrits, Ekorrens ekologiska kex och Sjölunda Gårds ekologiska geléhjärtan i sortimentet.

Senaste nyheter