Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ekolyxresa till Mallorca överträffar

https://www.klimatsmart.se/images/news/mallorca.jpg

Ekolyxresa till Mallorca överträffar alla förväntningar! Det var i början av februari som Ecospheres utökade sina ekolyxresor med destinationen Mallorca, något som visade sig vara mycket populärt. Vi trodde nog att vi skulle få in lite bokningar, men inte hade vi förväntat oss att efterfrågan skulle bli så stor, säger Ulrika Löfdahl, delägare och grundare till Ecospheres. - Mallorca är en tacksam destination eftersom att det är kort flygtid och man kan ofta hitta billigt direktflyg vilket gör att man även kan resa dit över en långweekend, menar Ulrika. Es Castell har ofta omtalats som ett av de vackraste hotellen på ön, själva byggnaden härstammar från 1100-talet och har tillhört samma familj sedan 1500-talet. Du tar steget över tröskeln till hotellet och träder in i en svunnen tid där hemligheter från tidigare generationer bärs av de tjocka slitna, stenväggarna. Rummen är alla olika men lika förtjusande och med vacker utsikt över omgivningarna. Maten som serveras är enligt engelska Sunday Times, bland den bästa du kan hitta på Mallorca. Dagens meny sätts efter tillgänglighet av dagsfärska råvaror, många såsom lamm, kyckling, apelsiner, citroner, fikon, mandlar, oliver, päron och honung kommer från den egna gården eller den lokala marknaden. För den som vill aktivera sig finns det en tennisbana, pool och joggingspår. Du kan också ta dig en cykeltur, spela golf, lata dig på stranden, prova viner och goda ostar på den lokala marknaden eller shoppa loss i Palma. På Ecospheres hemsida kan du läsa mer om resan till Es Castell samt hur resan bidrar till att bevara miljö, kultur och natur. http://ecospheres.se/resor/berg-hav/Mallorca/ Prisexempel: 3 nätter inklusive del i dubbelrum och frukost från 2000 kr/person.* *Exklusive flyg.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ekolyxresa till Mallorca överträffar

2012-09-10
Ekolyx på Mallorca
Ekolyxresa till Mallorca överträffar alla förväntningar!

Det var i början av februari som Ecospheres utökade sina ekolyxresor med destinationen Mallorca, något som visade sig vara mycket populärt.

Vi trodde nog att vi skulle få in lite bokningar, men inte hade vi förväntat oss att efterfrågan skulle bli så stor, säger Ulrika Löfdahl, delägare och grundare till Ecospheres.
- Mallorca är en tacksam destination eftersom att det är kort flygtid och man kan ofta hitta billigt direktflyg vilket gör att man även kan resa dit över en långweekend, menar Ulrika.

Es Castell har ofta omtalats som ett av de vackraste hotellen på ön, själva byggnaden härstammar från 1100-talet och har tillhört samma familj sedan 1500-talet. Du tar steget över tröskeln till hotellet och träder in i en svunnen tid där hemligheter från tidigare generationer bärs av de tjocka slitna, stenväggarna.

Rummen är alla olika men lika förtjusande och med vacker utsikt över omgivningarna. Maten som serveras är enligt engelska Sunday Times, bland den bästa du kan hitta på Mallorca. Dagens meny sätts efter tillgänglighet av dagsfärska råvaror, många såsom lamm, kyckling, apelsiner, citroner, fikon, mandlar, oliver, päron och honung kommer från den egna gården eller den lokala marknaden.

För den som vill aktivera sig finns det en tennisbana, pool och joggingspår. Du kan också ta dig en cykeltur, spela golf, lata dig på stranden, prova viner och goda ostar på den lokala marknaden eller shoppa loss i Palma.

På Ecospheres hemsida kan du läsa mer om resan till Es Castell samt hur resan bidrar till att bevara miljö, kultur och natur. http://ecospheres.se/resor/berg-hav/Mallorca/

Prisexempel: 3 nätter inklusive del i dubbelrum och frukost från 2000 kr/person.*
*Exklusive flyg.
Källa: Ecospheres

Senaste nyheter